Teen Wolf

Polyanna ~

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9
Puanı
149
Bu aralar favorim olan dizi. Genç oyuncu kadrosuyla gayet sürükleyici.
Herkese tavsiye ediyorum özellikle wampir, kurt adam severlere. [:'(]

teen-wolf_248541.jpg

Bende ilk bölümünden itibaren takip etmeye çalışıyorum gerçektende hoş bir dizi.Ama türkçe dublajından fazla keyif alamıyorum benim için her zaman yabancı dizilerin altyazılı olması lazım :(

Bende ilk bölümünden itibaren takip etmeye çalışıyorum gerçektende hoş bir dizi.Ama türkçe dublajından fazla keyif alamıyorum benim için her zaman yabancı dizilerin altyazılı olması lazım :(

İnternette altyazılı internetten izle bence. :D Gerçek sesleri daha etkileyici. Bende 2 haftadır başladım dizi zaten 1. sezonu yeni bitirmiş daha. :D

Son zamanlarda izlediğim en iyi yabancı dizilerden. :)

Bencede. :bhr:

İlk altyazılı başlamıştı ama artık tr dublaj vaktim olsa internetten izlerim ama o da yok akşamları denk geldikçe bakıyorum :)

İlk altyazılı başlamıştı ama artık tr dublaj vaktim olsa internetten izlerim ama o da yok akşamları denk geldikçe bakıyorum :)

hmm. O zaman hafta sonları falan izle. Ya da Türkçe dublaj katlanıcaksın artık. :D Bir de başroldeki çocuğu Kvp'deki biri mi seslendiriyormuş neymiş. :D

onu bilmiyordum.
kumandadan ingilizce yapıyorum ama bu sefer de altyazısı olmuyor :D

Hoşuma gitmeyen fantastik öğelerle harmanlanmış bir gençlik dizisi. :)

Birkaç bölümünü izlemiştim, güzel diziydi :) Belki ilk bölümünden izlerim :)

tüm dizilerim bitti elimde bir tek teen wolf um kaldı :( crstyal reed asksın sen :)

7mts8.jpg
[/URL][/IMG]