FF Sorgu Odası - Hafta 6- Sorgudaki İsim: Polyanna ~

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve farkında mısın ben ilk defa bir sorgu odasında bu kadar çok soru sordum :D Diğer sorgu odalarında görünmeyen bişey! :D

işin eğlencesi o ama :F

forumda en sinir olduğun üyeler dürüst cevaplar bekliyorum :F

yapacak bir şey yok. :D

destere'ye arada sinir oluyorum ama seviyorum da. Burak sanırım. :mmm:

39-Galatasaraya 4 önemli oyuncu takviyesi yapsalar bunlar hangi oyuncular olması lazım?
40-Hayatından mutlu musun?
41-Bir tarafta Atatürk ölmek üzere denizde boğulmak üzere diğer tarafta (s.a.v) Hz.Muhammed peygamberimiz var ve sen denizde bunlardan 1 tanesini kurtarma imkanın var,hangisini kurtarırsın?

39-Forvette oyuncu istiyorum ya, Elmander bir oynamadı halimize bak. :D Trabzon'dan Burak, Harry Kewel isterdim tekrar. :D Bir de olmayacak bir şey ama Kaka ve Messi isterdim. :F
40- Evet mutluyum, iyi bir ailem, iyi dostlar, sevimli bir sevgilim var. :D Arada dert etiğim şeyler olsa da hayatım gayet iyi. :)
41- öyle bir soru sordun ki yani. :mmm: Peygamber efendimizi (s.a.v) kurtarırdım, daha sonra Atatürk'ü de kurtarmaya çalışırdım. :mmm:

yapacak bir şey yok. :D destere'ye arada sinir oluyorum ama seviyorum da. Burak sanırım. :mmm: 39-Forvette oyuncu istiyorum ya, Elmander bir oynamadı halimize bak. :D Trabzon'dan Burak, Harry Kewel isterdim tekrar. :D Bir de olmayacak bir şey ama Kaka ve Messi isterdim. :F 40- Evet mutluyum, iyi bir ailem, iyi dostlar, sevimli bir sevgilim var. :D Arada dert etiğim şeyler olsa da hayatım gayet iyi. :) 41- öyle bir soru sordun ki yani. :mmm: Peygamber efendimizi (s.a.v) kurtarırdım, daha sonra Atatürk'ü de kurtarmaya çalışırdım. :mmm:
42-Denizcilik sınavına girmediğin belli :D.Doğru cevap: Hangisi daha yakındasa onu kurtarman gerekti.Bu cevabı hiç düşündün mü?
43-Ortalama kaçta yatarsın?
44-Ortalama kaçta kalkarsın?
45-Messi mi Cristiano Ronaldo mu?
46-Bir ülkeyi işgal etsen hangi ülkeyi işgal ederdin?
47-Suskunlar dizisinin bu kadar sevmenin sebebi nedir?
48-En takdir ettiğin ünlü ?
49-En terbiyeli üye?
50-Sana sorduğumda en fazla 35 demiştin şimdi 50 oldu hatırladın mı?:D

42-Denizcilik sınavına girmediğin belli :D.Doğru cevap: Hangisi daha yakındasa onu kurtarman gerekti.Bu cevabı hiç düşündün mü?
43-Ortalama kaçta yatarsın?
44-Ortalama kaçta kalkarsın?
45-Messi mi Cristiano Ronaldo mu?
46-Bir ülkeyi işgal etsen hangi ülkeyi işgal ederdin?
47-Suskunlar dizisinin bu kadar sevmenin sebebi nedir?
48-En takdir ettiğin ünlü ?
49-En terbiyeli üye?
50-Sana sorduğumda en fazla 35 demiştin şimdi 50 oldu hatırladın mı?:D

42-Evet girmedim, bu cevabı da düşünmedim ne enterasan sorular soruyorlar ya. :D
43-2-3 gibi yatarım bazen 4'ü de bulabiliyor. :D
44-9-10-11 arasında değişiyor. :D
45-Ronaldo maçta olsa yeter o yakışıklılıkla. :F ama Messi çok hızlı, kıvrak bir futbolcu kendisini beğeniyorum. Messi diyorum. :D
46-İngiltere. Adamlar ada parçası ama maşallah her yeri yönetiyolar. :D
47-O dizi içime işliyor sanki, beni çok etkiliyor. Oyuncularda çok iyi. :D
48-Şebnem Ferah. Senelerdir bir kez olsun kendisini akşam gezmelerinde magazin de görmedim. Helal olsun.
49-Sen, endgame :D
50-Hatırladım, tutturamamış tüh. :D

kendini güzel buluyormusun, aynalarla barışıkmısın(yalan söyleme çarpılırsın:))

kendini güzel buluyormusun, aynalarla barışıkmısın(yalan söyleme çarpılırsın:))

kendimi güzel buluyorum, çirkinim dediğimde bana kızıyolar dövmeye kalkıyorlar. :F Bu zamana kadar hiç çirkinsin diyen olmadı. Hep ilgi görmüşümdür gittiğim ortamlarda :D Ayna ile bir sorunum yok çokta severim hani. :GDG:

cevabının doğruluğunu kontrol etmek için primavera ya danışacağımı biliyormusun..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy