Uçurum Yeni Saatine Uçtu!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
uçurum artık saat 20:00 de değil 22:15 de başlayacak

288ctqo.jpg

Bence başarılı olur. Özellikle A/B'de iyi oranlar alacağını düşünüyorum :)

Doğru karar. Öncesine "Eyyvah Eyvah" yayınlanacakmış bu hafta. Bir sonraki hafta da "Eyyvah Eyvah 2" yayınlanır büyük ihtimal. Kupa maçları da olacak yine. ATV, Salı akşamları daha iyi bir konuma gelecek diyebiliriz. :)

Bencede doğru karar. Geçen hafta 22.30'da başlamış dizi ve iyi reyting almıştı ki o yüzden bu saate 22.15'e alındı. Uçurum'dan önce iyi bir yapım yayınlanırsa ATV'nin salı günlerindeki sorunu ortadan kalkar. :)

ne demiştim bir haftalık değişiklik olmaz bir kez yerinden oynayan dizi rüzgara kapılır nerde duracağı belli değil bitene kadar saatiyle oynaşıp duracaktır atv... atv nin her zamanki hali....

ne demiştim bir haftalık değişiklik olmaz bir kez yerinden oynayan dizi rüzgara kapılır nerde duracağı belli değil bitene kadar saatiyle oynaşıp duracaktır atv... atv nin her zamanki hali....

iyide bir kez saati oynanmış oldu. yaklaşok geçen haftaki saatinde başlayacak .. yani topu topu bir kez saati değişmiş oldu

iyide bir kez saati oynanmış oldu. yaklaşok geçen haftaki saatinde başlayacak .. yani topu topu bir kez saati değişmiş oldu

atv nin dizilerinde genelde saatlerle oynanır dizilerin o açıdan en sabıkalı kanaldır atv.. evet uçurumun saatiyle bir kez oynadılar ama yakında yeniden değişir günü değişir hatta:)

atv nin dizilerinde genelde saatlerle oynanır dizilerin o açıdan en sabıkalı kanaldır atv.. evet uçurumun saatiyle bir kez oynadılar ama yakında yeniden değişir günü değişir hatta:)

artık salı günü saatiyle oynamaz. ama dizi baştan beri pazartesinde başlamalıydı sonunda atv ay yapımdan yediği kazıga "SON" verecek uçurumu pazartesiye alacak ama direniyor işte ..

22.45 olsa Pis Yedili'den sonra kesinlikle izlerim çünkü Pis Yedili'nin reklam aralarında hep izlerdim Uçurum'u bayada güzel bir dizi inşallah 22.15 de özet 22.45 de ise yeni bölüm olurda izlerim.

Behzat Ç dizisi gibi sert sahneleri nedeniyle yayın saati eleştirilen Uçurum dizisi konusunda atv yeni bir karara imza attı.

Dizinin yayın saati değiştirildi.

Mehmet Ali Nuroğlu ve Lavigna Longhi'nin başrollerini paylaştığı Selçuk Yöntem'in Berber Arif karakteriyle içimize işlediği 'Uçurum' dizisi artık Salı günleri saat 20:00 de değil 22:15 de başlayacak...

Böylelikle Uçurum dizisi daha uygun bir saatte ekrana gelen RTÜK'ün hışmından da kurtulmuşa benziyor.

Bakalım bu durum dizinin reytinglerinde olumsuz bir sonuca yol açacak mı?

ATV ne ilginç bir kanal, bir kere denedik, reyting arttı diye hemen değiştirivermiş saati. Ama o zaman maç etkisi de vardı, maçsız performansı daha düşük olacaktır.