Hangi Yabancı Diziler Türkiye'ye Uyarlansın ?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,965
Puanı
1,061
Gossip girl,Glee,Grey s anatomy,desperate housewives gibi dizilerin yerli versiyonu yapıldı.başka hangi yabancı dizinin yapılmasını istersiniz?

bunlar fazla maddi durum istemeyen yapımlar o yüzden rahat olmuştur :D ben terra nova - flash forward gibi bilim kurgu dizileri isterdim :) ama düzgün olacak bunlar gibi :)

tudors un yerli yapımını isterim ama tudors kadar kaliteli olması şartıyla... muhteşem yüzyılı ne kadar çok sevsemde tudors kadar kaliteli değil..

Bence bu dizilerin bile Türk dizisi olarak uyarlanması hata. Ben başka istemem, orjinallerden yanayım. Desperate housewife izledikten sonra umutsuz ev kadınlarını izlemek mısırı tuzsuz yemek gibi. :F

ikisinin izlenme oranlarına bak demekki halkımız mısırı tuzsuz seviyor:)

ikisinin izlenme oranlarına bak demekki halkımız mısırı tuzsuz seviyor:)

yabancı oranlarına bakarsan da desperate housewife geçer, halkımızın hepsi yabancı dizi izlemiyor, ya da alt yazı sevmiyor. Mesela babam dıyor ki ben alt yazı okuyana kadar dizi geçiyor. halkın çoğu da böyle düşünüyor. Ama yabancı dizi izleyenlern ya da daha önce bu diziyi izlemiş olanların yorumlarını okudum ve benle aynı düşüncedeler. :GDG: Ayrıca nerde yabancı Gaby, nerde Türk Gaby. Arada cazibe farkı var. :F

Terra Nova gibi bilim-kurgu dizilerini çevirsinler veya kendileri yapsınlar. Yıllardır doğru düzgün bir bilim kurgu dizimiz yok. Varsa da ya çocuk dizisi kıvamında ya da tamamen alay almaya yönelik komedi. (bkz: Türk'ün Uzayla İmtihanı)

Terra Nova gibi bilim-kurgu dizilerini çevirsinler veya kendileri yapsınlar. Yıllardır doğru düzgün bir bilim kurgu dizimiz yok. Varsa da ya çocuk dizisi kıvamında ya da tamamen alay almaya yönelik komedi. (bkz: Türk'ün Uzayla İmtihanı)

selana mesela dünyanın en güzel ve en ciddi bilimkurğu filmidir:))

hiçbiri türkiye ye uyarlanmasın kendimiz yapalım

the walking deadi isterim. tabi bu diziye harcıyacakları parayla herhangi bi kanalın bi sezonluk dizi ihtiyacını karşılarlar..

spartacus olabilir ama anca gece 3 te yayınlarlar:) bilim kurgu olarak heroes olabilir çok iyiydi ilk 2 sezon ama o da tartışma çıkarır:D