22 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 21.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 30.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 13 39.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Bu arada kurtlar ve fatmagulun baslama saatletine bakarsaniz. fatma gul 9 dakika once baslamis 6 dakika da uzun surmus ama tqm 9 dakika once bitmis buda gosteriyorki vadiden tam 6 dakika daha az reklam yayinlamis.. sanirim bu taktigi hep yapiyor.. vadiciler hem fatmagulle yarismasi hemde suskunlarla savasmasi icin suresini uzatmali daha az reklam yayinlamali ama kanalina okadar cok maliyetliki kanal tum gelen reklamlari mecbur yayinliyor :))))))) ac gozlulugun cezasi kesiliyor yani :)))))))

Bu arada kurtlar ve fatmagulun baslama saatletine bakarsaniz. fatma gul 9 dakika once baslamis 6 dakika da uzun surmus ama tqm 9 dakika once bitmis buda gosteriyorki vadiden tam 6 dakika daha az reklam yayinlamis.. sanirim bu taktigi hep yapiyor.. vadiciler hem fatmagulle yarismasi hemde suskunlarla savasmasi icin suresini uzatmali daha az reklam yayinlamali ama kanalina okadar cok maliyetliki kanal tum gelen reklamlari mecbur yayinliyor :))))))) ac gozlulugun cezasi kesiliyor yani :)))))))
karşılarında kurtlar vadisi olunca reklam koymaya korkuyolar :d vadi nin taktığı yok ayda 1 kere arasını da verir :D

Kanal D hep maksimum'un biraz altında reklam alıyor.

reklam konusunda gercekten haklisin bu reklamlar yüzünden vadi yi netten takip Eden cok kisi taniyorum. Dün son reklam tam 14 dakika sürdü.

kurtlar vadisi izledim ilk 1 saati beni biraz sıktı aksiyon yoktu ama kuzey ırağa gittiklerinde aksiyon yerinden fırladı ama yine 2.sırada :( muhteşem bir fragman çıkardılar ama yine yükselmiyor yeter artık reyting cihazı alıcam evime :D

Neden vadiyi 1.yapmaya çalışıyorsunuz ki. Vadinin reytingi zaten çok iyi, 10 reytingin altına düşmüyor. 1.olmuş olmamış ne farkeder...

birincisi ben suskunlar 15 dakika özet Verdi dedim.

Ikincisi suskunlar ilk bölümü ile 19 da baslamisti.

Ücüncüsü suskunlar 2. Bölümü BJK maci yüzünden 21.45 de basladi.

Dördüncüsü
Suskunlar 3. Bölümüyle BJK maci 22.05 de basliyor diye özetsiz yayinlandiki macla ayni saate gelmesin diye.

4. Bu hafta Suskunlar 15 dakika özet verdiki diger diziler özetteyken reyting kapmak icin.

Anlayacagin suskunlarin yavas yavas yaklastigi filan yok. Show tv her hafta diziyi kacak dövüstürüyor, eger Show tv dizisine güveniyorsa her hafta saati ile oynamaz.

pardon yakup09 ozetsiz yayinlanmis demis sen 15 dakika tayinlanmis denmis. sende y ile baslayip sonunda 9 olunca karistiriyorum her ikinizi iste :)))))

yalniz suskunlar 15 degil 20 dakika ozet vermis. listeden kontrol edebilirsin... evet gecen hafta mactan dolayi ozetsiz verdilee simdi mac olmadigi icin yavas yavas ozeti artiriyorlar iste hafta 25-30dakika ozet verirler

show tv diziyi kacak dogusturuyorsa kurtlarin eli armutmu topluyor dizisini uzun tutsun diziyi daha erken baslatip suskunlarin onune gecsin. ama kurtlarin senarisleri yazamiyor diger diziler gibi uzun. dogal olarak suskunlar siyriliyor isisn icinden

Perşembeleri böyle oluyor genelde ama daha 5 sayfa yazmışız, yavaşız bugün biraz. :)

reklam konusunda gercekten haklisin bu reklamlar yüzünden vadi yi netten takip Eden cok kisi taniyorum. Dün son reklam tam 14 dakika sürdü.

Her dizi son reklami 12dakika tutuyor suskunlarda fatmagulunde son rekami 12dakika. ama vadi fatmagulden 6 dakika fazla reklam yayinladigi icin son reklam milleti rahatsiz ediyor. muhtemelen fatma gul son saatinde 54dakika reklamsiz yayinlayip saat 23 olunca reklama cikiyor. ama kurtlar diziyi habire bolmek zorunda yoksa kanal cok zarar edecek

Her dizi son reklami 12dakika tutuyor suskunlarda fatmagulunde son rekami 12dakika. ama vadi fatmagulden 6 dakika fazla reklam yayinladigi icin son reklam milleti rahatsiz ediyor. muhtemelen fatma gul son saatinde 54dakika reklamsiz yayinlayip saat 23 olunca reklama cikiyor. ama kurtlar diziyi habire bolmek zorunda yoksa kanal cok zarar edecek

Öyle olduğunu sanmıyorum, bir tek Yalan Dünya'da bazen oluyor o uzun reklamsız süreler. :)

Öyle olduğunu sanmıyorum, bir tek Yalan Dünya'da bazen oluyor o uzun reklamsız süreler. :)

acik iste fatmagul 6 dakika az reklam almis. buda demekki dizi birkez daha az bolunmus. normalda 30dakikadan sonra 6 dakika reklam koymalari gerekiken diziyi bolmeyip yola devam demisler yada bir iki dakikalik kisa reklamda vermis olabilirler

acik iste fatmagul 6 dakika az reklam almis. buda demekki dizi birkez daha az bolunmus. normalda 30dakikadan sonra 6 dakika reklam koymalari gerekiken diziyi bolmeyip yola devam demisler yada bir iki dakikalik kisa reklamda vermis olabilirler

Sadece süre kısalığından kaç kez bölündüğünü anlayamayız beyazsoy. Burada farazi konuşmuş oluyoruz.

pardon yakup09 ozetsiz yayinlanmis demis sen 15 dakika tayinlanmis denmis. sende y ile baslayip sonunda 9 olunca karistiriyorum her ikinizi iste :)))))

yalniz suskunlar 15 degil 20 dakika ozet vermis. listeden kontrol edebilirsin... evet gecen hafta mactan dolayi ozetsiz verdilee simdi mac olmadigi icin yavas yavas ozeti artiriyorlar iste hafta 25-30dakika ozet verirler

show tv diziyi kacak dogusturuyorsa kurtlarin eli armutmu topluyor dizisini uzun tutsun diziyi daha erken baslatip suskunlarin onune gecsin. ama kurtlarin senarisleri yazamiyor diger diziler gibi uzun. dogal olarak suskunlar siyriliyor isisn icinden

Dün ben Show tv de bı program izliyodum o anda fragmanını verdiler ve tam fragmanın biteceği yerde tekrarsiz diye yaziyodu.ben nerden biliyim ikilik yapicaklarini :)))

Dün ben Show tv de bı program izliyodum o anda fragmanını verdiler ve tam fragmanın biteceği yerde tekrarsiz diye yaziyodu.ben nerden biliyim ikilik yapicaklarini :)))

Tekrarsız, özetsiz anlamına gelmiyor yakup09, özetler olacak. Dizi, saati dışında tekrar etmeyecek anlamına geliyor. Ama senin mantığın da doğru, tekrarı olmayan dizinin özeti de yayınlanmamalı.

Fatmagulun sucu ne yine acik ara zirvede yer aldi. Dizi cok guzel ve cok heyecanli gidiyor. Seninle gurue duyuyoruz Fatmagul :)