21 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 30.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 11 36.7%
  • Fenerbahçe - Samsunspor Maçı (ATV)

Oy: 10 33.3%
  • Flash Forward (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 10.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisi birçok kişiyi yanılttı !

Dizi her iki gruptada 5. sırada yer alarak birçok kişiyi şaşırttı !

Zorlu bir yarış içinde 5. olmak büyük başarı, bakalım bu başarılı performansını dizi sürdürebilecekmi işte bu merak konusu...

Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisi birçok kişiyi yanılttı !

Dizi her iki gruptada 5. sırada yer alarak birçok kişiyi şaşırttı !

Zorlu bir yarış içinde 5. olmak büyük başarı, bakalım bu başarılı performansını dizi sürdürebilecekmi işte bu merak konusu...

reklamsız 2 saat yayınlandı. millet o yüzden yanıldı.. ilk bailarda 2 saat çekmek kolay zamnla dizi sarpa saracaktır. haftaya bu reytinglerini alırsa öpsün başına koysun

reklamsız 2 saat yayınlandı. millet o yüzden yanıldı.. ilk bailarda 2 saat çekmek kolay zamnla dizi sarpa saracaktır. haftaya bu reytinglerini alırsa öpsün başına koysun
reklamsız yayınlanmadı... kısa süreli de olsa reklam verdiler... Bu reytingleri bir daha görmesi çok zor :)

herkes izlediği dizinin özetlerinde türkün uzayla imtihanını seyretti meraktan dolayı.. bencede bir daha bu reytingleri göremez ..

bende halkın düsündügünü sözlü anlatiyorum seni bukadar rahatsız ettigine göre gerçekler sana çok agır gelmis gibi.. liste kabullenemiyorsun..

Hangi halk bu? kendi düşüncelerini neden herkese mal ediyorsun ki? Ben de Muhteşem Yüzyıl izleyicisiyim. Ama doğruya doğru dünkü bölüm biraz sıkıcıydı. Gerçeklerin ağır geldiği kişinin sen olduğu yorumlarından belli. Kimseye tahammül edemiyorsun. Listeyi kabul etmeyen de sensin sürekli muhteşem yüzyıl iyi beni affet iyi...ama nedense diğer kanalların yüksek reytingli programlarını görmüyorsun. Kafana göre yok onu saymayın bunu saymayın falan.

reklamsız yayınlanmadı... kısa süreli de olsa reklam verdiler... Bu reytingleri bir daha görmesi çok zor :)
Ufak reklam her dizi olur onu diziyi bolme diye adlandirmak dogru olmaz... dizi lise musameresi gibiydi bu oyunculugu seven bir cocuk kesmi var oda 4 reytingi gecmiyor (adanali turk malinin son reytingleri ) onun ustune cikabilecek bir dizi degil evde ben efekleri yapsam daha kaliteli yapardim. yalNiz dizideki kadar kotu espiri yapma yetenegim yok :))))) bu kadar kotu espiri ancak tayfun guneyer yapabiliyor Dunyada :)))))))

Ufuk Özkan İçin Türkün Uzayla iMTİHANINA Baktım Biraz ama hiç beğenmedim o neydi öyle ya :)
Sonra Muhteşem Yüzyıl başlayınca onu açtım hemen hürremmmooorrr :D Şu mahidevranın hürreme şehzademden uzak dur dediği ve mustafanın hürremi rezil ettiği sahneler süperdi ama meral salağı ibrahim paşanın aldatma olayıyla resmen yine hürrem tarafı olduğunu göstertti 😛p
Sonra Da Eyvah Düşüyorumu izledim güzeldi :D

Ufak reklam her dizi olur onu diziyi bolme diye adlandirmak dogru olmaz... dizi lise musameresi gibiydi bu oyunculugu seven bir cocuk kesmi var oda 4 reytingi gecmiyor (adanali turk malinin son reytingleri ) onun ustune cikabilecek bir dizi degil evde ben efekleri yapsam daha kaliteli yapardim. yalNiz dizideki kadar kotu espiri yapma yetenegim yok :))))) bu kadar kotu espiri ancak tayfun guneyer yapabiliyor Dunyada :)))))))
Bazı diziler ilk bölümünde hiç reklam vermediler... Bu dizide azda olsa reklam verildi... Diziyi bölme diye adlandırmadım zaten :)

Dizi hakkında söylediklerine katılıyorum, Tayfun Güneyer her zamanki gibi formunun zirvesinde :)

Bide Starın En büyük hatası akasya durağını kaptırmak oldu. Firar başlarda güzeldi ama istanbula ggelindikten sonra bozuldu...

Bazı diziler ilk bölümünde hiç reklam vermediler... Bu dizide azda olsa reklam verildi... Diziyi bölme diye adlandırmadım zaten :)

Dizi hakkında söylediklerine katılıyorum, Tayfun Güneyer her zamanki gibi formunun zirvesinde :)

genelde atv hic bolmez yeni diziyi digerkanallar ufakta olsa boler.
Belkim tayfun guneyer uzaya kendi gibi bir yetenek varmi diye cikmistir :)))))))

Yook bu bolumde ilk defa sanirim suluman hurummi ezikledi :))))) hurrem mustafa savasi erken baslatti senarist. artik mustafa hurrem cekismesi yazacak senarist ayrica yine sarayda cariyeler bir birini kesti :))))
Sonunda Ezikledi.. Yok ya erken başlatmadı dahada uzatamazdı zaten 3 bölümdr pargalı yüzünden saçma sapan olmuştu. Cariyeler birbirini kesti ' Hahah :)

Sonunda Ezikledi.. Yok ya erken başlatmadı dahada uzatamazdı zaten 3 bölümdr pargalı yüzünden saçma sapan olmuştu. Cariyeler birbirini kesti ' Hahah :)

Hurremin mustafayla didismesi tahta oglularini gecirmek icin.n ama ogullari daha tifil simdiden kavganin baslamasi mantikli degil. bu arada cihangir dogdu mu ben birtane erkek cocuk goruyorum... eger cihangir dogduysa senarist yine sacmaliyor. cihangir abisi mustafanin oldurulmesine cok uzulmus ondan olmus yani cihangirle mustafa birbirini cok seviyor bunu goremedik ama dizide varsa yoksa mustafaya cariye bakiliyor mustafa cariyelerle fink atiyor :)))) kardesim bu mustafanin ufak kardesi yokmu onlarla oynayip onlarla vakit gecirmez yahu.. senarist mustafayida babasi gibi sadece uckur meraklisi gosteriyor :))))))))))))) soyle entrika disinda adam akili bir seneryo yazamadi gitti senarist

Hurremin mustafayla didismesi tahta oglularini gecirmek icin.n ama ogullari daha tifil simdiden kavganin baslamasi mantikli degil. bu arada cihangir dogdu mu ben birtane erkek cocuk goruyorum... eger cihangir dogduysa senarist yine sacmaliyor. cihangir abisi mustafanin oldurulmesine cok uzulmus ondan olmus yani cihangirle mustafa birbirini cok seviyor bunu goremedik ama dizide varsa yoksa mustafaya cariye bakiliyor mustafa cariyelerle fink atiyor :)))) kardesim bu mustafanin ufak kardesi yokmu onlarla oynayip onlarla vakit gecirmez yahu.. senarist mustafayida babasi gibi sadece uckur meraklisi gosteriyor :))))))))))))) soyle entrika disinda adam akili bir seneryo yazamadi gitti senarist

pargali ibrahim cok seviyorum

Bugün baya bir mesaj yazılmış konuya :D

Türk'ün Uzayla İmtihanı çok iyi bir başlangıç yapmış. Ama beğenilmemiş. Bu oranları alması bence hiç şaşırtıcı değil, herkes meraktan izledi. 2. haftasıyla özellikle Totalde ilk onun dışında görebiliriz :)

Muhtesem Yuzyil , Turk'un Uzayla Imtihani'ni total'de 2'ye katlamis a/b'de ise hemen hemen 3'e bazi arkadaslar diyolardi Imkansiz diye bisey yok bence gecer kimin dedigini hatirlamiyorum ama boyle bisey olmicka bu dizide 2-3 haftada 3-4 reytinge dusecektir.Muck gibi 8 hafta dayandi 9'da FINAL yapti buda oyle olacaktir.

aynen :D kardes totalde 2 ab 3e katlamis :D