tamamen farklı bence
Sence olabilir belki ama öyle olduğunu ispatlamak mümkün değil.
tamamen farklı bence
89 MELEK - BASLIYOR (TKR) STAR TV 03:18:44 03:53:31 00:34:47 0,81 32,09
Sence olabilir belki ama öyle olduğunu ispatlamak mümkün değil.
İzleyicilerin tamamen farklı olduğu söylenemez. Bizim evde ikisine de zapping yapılıyordu. Dizilerin kitlesini reytinglerden anlamamız mümkün değil.
Genelde mac ızleyenlerle drama ızleyıcıler aynı degıl. gecıskenlık cok az. yaprak dokumu mıllı macları gecerdı. persembe besıktas macında ab de 3 puan fark atmıstı sımdı totalın onde olması ılgınc. ustelık kurtlar vadısı varken bu oldu. kurtların ab reytıngı koparmıstı besıktas macı
bu arada kanal d gündüz kusagina 2 yapım doktorlar ve irfan degirmenci sokmus ve çok gerilerde dolasio
Kanal D gündüz kuşağına 2 yapım mı sokmuş ?
Tüm yapımları listede Kanal D'nin.
var ama ögleden sonra kusaginda 12den sonrasini sayma kardesim 12 onceki yapımlari say
Gündüz kuşağı derken sadece sabahı kastetmedim,sabahtan ana habere kadar olan programları kastetmiştim.evim şahane,bana her şey yakışır,arka sokaklar tekrar,akasya durağı tekrar,koca kafalar haber bülteni hepsi iyi reytingler alıyor. Star'ın sadece beni affeti girebiliyor listeye.Star geceleri daha çok izleniyor bunu anladik zaten merlin tekrari ilk 40 a girio geceleri ..
spartacus ab ilk 25 girio zaten sponsorlu onlar 10 dakka melege bakim dedim reklam iç reklamlarla yayin gelirleri fazlasiyla karsilodur ama star gece çok izleniyor.. o bir gerçek
beni affet geldi mükemmel reytingler aliyor foxtv unutma beni transfer ederse star ilk 15 2 yapım hergün sokar
bu arada kanal d gündüz kusagina 2 yapım doktorlar ve irfan degirmenci sokmus ve çok gerilerde dolasio
12'den önceki programların tamamı da var listede.
besiktas maçı hem gs hem fb hem ts hem bursaliyi hem türkiyeyi ilgilendirir kurtlar vadisinden fazla reyting almasi kadar dogal bisi yok
Neden 12'den sonrasını saymıyoruz ki? Gündüzün anlamı zaten Güneşin doğuşundan batışına kadar geçen süredir.Sabah farklı gündüz farklı kavramlar.var ama ögleden sonra kusaginda 12den sonrasini sayma kardesim 12 onceki yapımlari say
Kreys yıne yanlıs anlama modundasın. konumuz macların ab ıle total arasındakı fark. besıktas macı ab de kendı totalıne 3 puan fark attı demek ıstedım ))))) sen hemen alınganlık gostwrdın allahtan takas yok o nasıl yanlıs anlardı allah bılır ))))
Kreys yıne yanlıs anlama modundasın. konumuz macların ab ıle total arasındakı fark. besıktas macı ab de kendı totalıne 3 puan fark attı demek ıstedım ))))) sen hemen alınganlık gostwrdın allahtan takas yok o nasıl yanlıs anlardı allah bılır ))))
ben doğru anladım beyazsoy maçlar ab de yüksek oranlar alır ama arada böyle durumlarda olur
behzat ç. birinci olmuş yine
koyu kırmızı ikincilikte
hayat devam ediyordan atak bekliyoruz
günaydın arkadaşlar..