Özaydınlı: "Beraberliğe Seviniyorlar"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,464
Puanı
1,060
fft1mm1675850.jpg

Sarı-Lacivertliler'in asbaşkanlarından Murat Özaydınlı, Galatasaray'la berabere kalmalarına karşın şampiyonluk ümitlerini yitirmediklerini söyledi. Özaydınlı şu ifadeleri kullandı: Bir takım 12 senedir rakibini yenemiyorsa ve beraberliği çılgınlar gibi kutluyorsa ne diyeyim ben buna. Sezon başındaki travmalar, başkanına ve yöneticilerine yapılanlar ve hâlâ şampiyonluğa oynayan bir takım... Teşekkürler Aykut hoca ve çocuklarına... Bu takım şampiyon olacaktır. Ben inanıyorum ve sizlerin de inandığını biliyorum.'

Beraberliğe değil liderliği garantilemiş olmaya sevindiler!Bence sen beraberliğe sevin.Çünkü kaybediyordunuz!

Fenerbahçe ne kadar kötü oynarsa oynasın beraberliğe sevinmez:) Sadece o beraberlik şampiyonluğa yetiyorsa o zaman sevinir

16 dakika maç 2-0:) Ve o maç daha kötüye gidecekken maçın 2-2 bitmesi sevinilmesi gerekilen bir durum kim olsa sevinir, sonuçta yenileceksin ve 80dkda 2-2 yapmışsın😉 Üstüne lidersin fark kapanmamış tek olumsuz yani son dakikada direkten dönen top.

Edit: Bazı arkadaşlar konunun içeriğini beğendiğimi düşünebilir ama alakası yok sadece Fenerbahçeli yetkilinin kendine sevinecek bir durum bulmasındandır.

Son düzenleme:
O kadar kötü oynanamıza rağmen biz beraberliğe kaybetmiş kadar üzüldük çünkü gs ile kadıköyde berabere kalmak hiç alışık olduğumuz bir durum değildi neyse play off'da görüşürüz diyorum ve ekliyorum biz 2 gol için 15 dk koştuk siz 75 dk. :D

O kadar kötü oynanamıza rağmen biz beraberliğe kaybetmiş kadar üzüldük çünkü gs ile kadıköyde berabere kalmak hiç alışık olduğumuz bir durum değildi neyse play off'da görüşürüz diyorum ve ekliyorum biz 2 gol için 15 dk koştuk siz 75 dk. :D

sende hep burda ötüyosun :D sonuç yok :D evet biz 75 dk boyuncu sizi kendi sahanızda ezdik doğrudur :D hep görüşürüz diyosun görüşelim kardeşim play off ta da görüşürüz sorun yok.bu korku play off a kadar size yeter :d

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919