Kurtlar Vadisi Pusu Bitiyor Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Tüketici Akademisi; 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde, Çırağan Sarayı'nda bir gece düzenledi.

[/B]
Gecede 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz 'En İyi Oyuncu' seçildi. İlk kez ödül aldığını belirten Şaşmaz, "Dizinin uzun sürmesini istiyorum ama elimde bastonla da 'Polat'ı oynamak istemem" dedi.

Bu dizinin hiç bitmeyeceğini düşünüyorum, bitmesinide istemiyorum. Ne kadar devam ederse etsin, Ben izlemeye devam edeceğim. :)

kolay kolay bitmez bitirse şanına yakışır inanılmaz bi finalle biter ki yakın zamanda sanmıyorum :D hangi kanala geçerse ne kadar sürerse sürsün izlemeye devam

Zaten bu konu açılmış neden kilitlenmedi?
Diğer konuya Tüketici Akademisi; 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde, Çırağan Sarayı'nda bir gece düzenledi.
kısmını ekleyin yeter

Diğer konuya Tüketici Akademisi; 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde, Çırağan Sarayı'nda bir gece düzenledi.
kısmını ekleyin yeter

Konular belki benziyor olabilirler fakat tamamen aynisi yazilmamaktadir.

kısmını ekleyin yeter

Haberler aynı açıklamayla alakalı ama içerikleri epey farklı. Orada ödülden falan bahsedilmemiş ve açıklama da biraz daha değişik...

Haberler aynı açıklamayla alakalı ama içerikleri epey farklı. Orada ödülden falan bahsedilmemiş ve açıklama da biraz daha değişik...

Bende bunu demek istedim ögleden beri ama arkadaslar "konular ayni" diye israrlandilar.