BesaleT
Emekli
Derbi olunca hayat devam etmiyor mu? Sakın benim bu derbiyi önemsemediğim anlaşılmasın.Ayrıca konunun derbiyle alakası ne?tartıştığımız konuya bakın derbi günü danger bu nerden geldi aklına
Derbi olunca hayat devam etmiyor mu? Sakın benim bu derbiyi önemsemediğim anlaşılmasın.Ayrıca konunun derbiyle alakası ne?
Bence sen hayatın önemini kavrayamamışsın.Derbi var diye konu açmayalım mı?
evet hayat bir süreliğine durur sen derbinin önemini kavrayamamışsın.
Bence sen hayatın önemini kavrayamamışsın.Derbi var diye konu açmayalım mı?
Tmm uğraşma zaten.
napıyosan yap ya senle mi uğraşacam bu saatte.
Daha iyi senin gibi üyelerin daha sakin davranması için.benim hiç madalyo yok alma sansımda kalmaz son derece kötü bir öneri birilerinin kıskırtmasi sonucu ceza aldık ve süreleri doldu ama hiç ban yicek raddeye çıkmadi 0 point 1 point ..
Benim yok,Orcun'un yok BesaleT'in yok mesela.Benim gibi sakin bir üye'nin bile 2 uyarı cezası var beya
Benim yok,Orcun'un yok BesaleT'in yok mesela.
Ama nadiren sonuçta her ay uyarı veya ceza alan bir üye değilsin.Benim var imzadan
Daha iyi senin gibi üyelerin daha sakin davranması için.
Kimsenin zaten ceza alanla bi ilgisi yok ki bu önerinin yani onlarla bir alakası yok.Sadece madalya almak isteyen sakin davranacak.berbat bi oner vasatin altinda bole sacma oneri hayatim ilk defa duyuyorum..........
Kimin ayagini kaydirmaya calisionuz ?????
Kimsenin zaten ceza alanla bi ilgisi yok ki bu önerinin yani onlarla bir alakası yok.Sadece madalya almak isteyen sakin davranacak.
Sen olayı anlamamışsın.Sizin madalya şansınız var.Örneğin 1 ay ceza ve uyarı almazsan madalya kazanacaksın Size haksızlık olmuyor yani.olmaz ole sey ben bilmiodum eskiden yapmazdik emri vaki yapamassin