17 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.0%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye - En Komikler (Show)

Oy: 1 4.3%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 4 17.4%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Fenerbahçe - Galatasaray Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 11 47.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Gelecek hafta Survivor geldiginde Totalde zirveyi kilpayi Lale Devrine kaptirir.Ama A/B'de cok rahat bir sekilde birinci olur derby maci a/b'de 7 reyting almis ama Survivor 8-10 reyting alacaktir.Totalde'de 2,3 haftaya kalmaz zirvede olur.

genelde survivorun ilk haftalar düşük reyting alır. eger gönüllülerden sıyrılan kendini gösteren oldukça yavaş yavaş yükselir. haftaya survivor belki ab de 7 reyting alır ama totalde birnci olması çok zor

genelde survivorun ilk haftalar düşük reyting alır. eger gönüllülerden sıyrılan kendini gösteren oldukça yavaş yavaş yükselir. haftaya survivor belki ab de 7 reyting alır ama totalde birnci olması çok zor

survivor hayal kirikligi olabilir vasat reytinger alabilir

survivor hayal kirikligi olabilir vasat reytinger alabilir

ünlülere bakınca öyle gözüküyor hepsi düşüş içinde olan sıradan ünlüler acun mustafa topalogluna güveniyor ama mustafa topaloglu yarım nihat dogan etmez.. ama gönüllerden bir taner çıkarsa durum değişebilir.onun için izlemeden erken konuşmak dogru olmaz
not: doguşun adaya gitme sebebi istediği boy ve ebatta çicek bulma umuduymuş :)))))))))))))

Evet diziler cok uzun suruyorlar bu arada bi kere Muhtesem Yuzyil'in 9.Bolumu hic reklamsiz 2:03:54 surmustu 2 Mart Carsamba 2011 reytinglerinde.

23 KEŞANLI ALİ DESTANI KANAL D 21:30:25 24:07:43 01:55:09 2,81 7,40
Ve de Kesanli Ali Destani 2 saate yakin surmus.

keşanlı ali destanı her iki gruptada zirvede tebrik ediyorum..

diğerleride bildiğiniz gibi sıralamayı tamamlamışlar..

ünlülere bakınca öyle gözüküyor hepsi düşüş içinde olan sıradan ünlüler acun mustafa topalogluna güveniyor ama mustafa topaloglu yarım nihat dogan etmez.. ama gönüllerden bir taner çıkarsa durum değişebilir.onun için izlemeden erken konuşmak dogru olmaz
not: doguşun adaya gitme sebebi istediği boy ve ebatta çicek bulma umuduymuş :)))))))))))))

katılıyorum.bu ünlüleri hepsini topla bi nihat doğan yapmaz.nihat reyting garantili süper bi isim keşke bi daha gitse :D

iffetin senaryosu giderek çöküyor ilk bölümlerdeki hareket yok şefkat tepe sonuna kadar hskediyor iffet tarzı çok dizivar

iffet ve yahşi cazibeye baktım.. iffet bu hafta çok güzel bir bölümdü.. yahşi cazibe beni biraz sıksada güzel bi bölüm yayınladılar.. bugn survivor başlıyor bakalım yarın ratingler nasıl olacak?

iffetin ilk 5 bölümünü izlemiştim keşanlı başlayınca bıraktım.. filmin değerlendirmesi vasati 40 çöp..

Bugün sonuçlar çok ilginç çıkmış ya. Kazanmak İçin 1 Dakika'nın düşmesini pek beklemiyordum açıkçası, bana yeni formatı daha iyi gibi görünmüştü. :)