Dev Derbide Beraberlik Çıktı: 2-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D ntvspor'u aç kop ben böyle birşey görmedim siz Galatasaraylıları anlamak güç bizim sizden korktuğumuz falan yok!
Küçük takımlar büyük takımlara karşı aldıkları galibiyete sevinir diyen taraftarlar beraberliğe seviniyorlar çüşşş
kafadan uydurup canımı sıkma ya fenerliler sevinçten ne yapçaklarını şaşırmış durumdalar maçı izlediğim yerde seviniyolardı beraberliğe ki sevinmelisiniz de bence resmen ezdik sizi yine ama şans işte olmayınca bizden sevinen yok herkes son pozisyona üzülmüş durumda ki benim aklımdan çıkmıyo

Bir dakika canını sıksam ne olacak ?
Daha en az 2 maç var bu sefer olmadı ama mutlaka olur merak etmeyin!

Daha Öncede Dediğim Gibi Bizim Sevincimiz FB ile olan beraberlik değil Sezonun Normal Kısmısını 1. Bitirmemiz 😉 :D

Maça ilk 20 dk çok iyi başladık 15 dkda 2-0 olunca yeni bir tarihi skor geliyor mu diye düşündüm ama sonra ne olduysa maçtan kopmaya başladık 2-0'ın verdiği rehavetle geri çekilmeye başladık.Eeee böyle olunca gsye gün doğdu tabi ikinci yarı zaten hiç yoktuk.gs bu haliyle feneri yenemediysa bir daha hayatta yenemez.
Aykut Hoca alex'i çıkarmakla hata yaptı ne olursa olsun alex oynamaz oynamaz ama öyle biran öyle doğru bir yerde olur ki skoru heran değiştirebilirdi neyse olan oldu 2-2 beraberliği ile şampiyon olmuş kadar sevindi gs bu sevinç onlara fazlasıyla yeter artar bile şimdi toparlanma ve sirkelenme zamanı kalan tüm maçları kazanma zamanı ayrıca gs bu rehavetle puan yada puanlar kaybedebilir. bjknin yeni başkan ve yönetimin gelmesiyle play off'da şampiyonu belirleyecek takım olduğunu düşünüyorum.Gs'den puan yada puanlar alabilir.Fenerin tek alternatifi var oda kazanmak kazanmak kazanmak..........
Ve son olarak FENERBAHÇELİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM!!!!!!!!!!!!!

Moderatörün son düzenlenenleri:
yorumun tamamı kışkırtmaya yönelik bu sevinç onlara yeter falan, biz anında ceza alıyorz ama milletin yorumu siliniyor ne işse.
Senin mesajlarınla bu mesaj bir değil yorumun tamamı kışkırtıcı falan değil sadece bir kısmı kışkırtıcı ve o kısmı sildim ama yine de 1 puan ceza verdim zaten siz uyardıktan sonra

yorumun tamamı kışkırtmaya yönelik bu sevinç onlara yeter falan, biz anında ceza alıyorz ama milletin yorumu siliniyor ne işse.

rahat edebilirsin yani bnde ceza aldım ama bu ceza düşündüklerime engel olur mu olmaz tabi gs tvyi aç izle istersen çocuklar gibi seviniyorsunuz beraberliğe buna yorum yapılmayacakta neye yapılacak

bu haliyle feneri yenemediysa bir daha hayatta yenemez.

kışkırtıyo beni nolcak bu iş msjın tamamı silinsin :)

Maça çok iyi başladık ve maç birbirinden güzel gollerle 2-0'a kadar geldi. Ondan sonra iş eyvah dedim ve yine Aykut Kocaman yaptı yapacağını, takımı geriye yasladı. Zaten geriye yaslanarak GS'yı yenmen çok zor ki bunu bir kez daha gördük. Farka gideceğimiz maç bir anda GS'ın farka gideceği maça döndü. Ucuz bile kurtulduk diyebilirim. Bu futbolla da bir yere gidemeyiz onu da söyliyeyim.

Maça çok iyi başladık ve maç birbirinden güzel gollerle 2-0'a kadar geldi. Ondan sonra iş eyvah dedim ve yine Aykut Kocaman yaptı yapacağını, takımı geriye yasladı. Zaten geriye yaslanarak GS'yı yenmen çok zor ki bunu bir kez daha gördük. Farka gideceğimiz maç bir anda GS'ın farka gideceği maça döndü. Ucuz bile kurtulduk diyebilirim. Bu futbolla da bir yere gidemeyiz onu da söyliyeyim.

aykut hoca nedense gs maçlarında hep hatalar yapıyo aykut hocanın fenerbahçe sevgisini bilmesem aklıma başka şeyler gelecek.Neyse gün eleştirme günü değil en azından bu sene takımın kredisi sonsuz hala şampiyonluk şansı devam ediyor.ben aziz yıldırım eğer 30 martta çıkarsa takımın ayağa kalkacağını ve beklenen agresif istenen futbolu oynayacağını düşünüyorum

bak kışkırtma olmadan ne güzel bir msj :)

Maça ilk 20 dk çok iyi başladık 15 dkda 2-0 olunca yeni bir tarihi skor geliyor mu diye düşündüm ama sonra ne olduysa maçtan kopmaya başladık 2-0'ın verdiği rehavetle geri çekilmeye başladık.Eeee böyle olunca gsye gün doğdu tabi ikinci yarı zaten hiç yoktuk.gs bu haliyle feneri yenemediysa bir daha hayatta yenemez.
Aykut Hoca alex'i çıkarmakla hata yaptı ne olursa olsun alex oynamaz oynamaz ama öyle biran öyle doğru bir yerde olur ki skoru heran değiştirebilirdi neyse olan oldu 2-2 beraberliği ile şampiyon olmuş kadar sevindi gs bu sevinç onlara fazlasıyla yeter artar bile şimdi toparlanma ve sirkelenme zamanı kalan tüm maçları kazanma zamanı ayrıca gs bu rehavetle puan yada puanlar kaybedebilir. bjknin yeni başkan ve yönetimin gelmesiyle play off'da şampiyonu belirleyecek takım olduğunu düşünüyorum.Gs'den puan yada puanlar alabilir.Fenerin tek alternatifi var oda kazanmak kazanmak kazanmak..........
Ve son olarak FENERBAHÇELİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM!!!!!!!!!!!!!
yok şöyle yok böyle bahane arama aslan bu maç gsnin hakkıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...