FF Futbol Ligi Transfer Duyuruları

Capslock => Gençlerbirliği

Sayın Gençlerbirliği yöneticisi, Mustafa Pektemek için yaptığınız teklifi reddetmek zorunda kaldık:)

Bursasporun başarılı defans futbolcusu wederson'a teklifte bulunduk :)

Bilgi

Gelirler ve Giderler geçen hafta yaptığınız faaliyetleri içermektedir.

Son yaptığınız transferler, aldığınız krediler ve stadyum giderleriniz buraya yansımamaktadır.

Adminim kısa bir açıklama yapabilir misin bu konu hakkında ? :)

Son düzenleme:
bıran once eve gıdıp pc ye gırmek ıstıyorum :D bursaspor futbolcularına teklıfınız var mı ? :D

Bilgi

Gelirler ve Giderler geçen hafta yaptığınız faaliyetleri içermektedir.

Son yaptığınız transferler, aldığınız krediler ve stadyum giderleriniz buraya yansımamaktadır.

Adminim kısa bir açıklma yapabilir misin bu konu hakkında ? :)
Yani geçen haftaya göre 5.000.000€ kazandın falan yazacak ya o kısımda. Sen yeni bir transfer yapıp 3.000.000 daha kazansan orada gözükmeyecek bir sonraki hafta gözükecek. :) Toplam paraya ise etki edecek tabii ki. O konuda bir sorun varmış sanırım bakıyorum şimdi. :)

Yani geçen haftaya göre 5.000.000€ kazandın falan yazacak ya o kısımda. Sen yeni bir transfer yapıp 3.000.000 daha kazansan orada gözükmeyecek bir sonraki hafta gözükecek. :) Toplam paraya ise etki edecek tabii ki. O konuda bir sorun varmış sanırım bakıyorum şimdi. :)

Şimdi Semih transferinin parası haftaya mı gelecek ? :)

o parayı kimse vermez cenation ver gökhanı :D

kaan955 holoskoyla ersan gülüme teklifleri yolladım ikiside işine yaramaz ver gitsin :D

admin senin forvetlerine talibim en az birini ver bari :D