16 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 62.5%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 6 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 29.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 16.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 8.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 3 12.5%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?

Yalan Dünya mı ? Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Bu hafta hangisi zirvede yer aldı ?

Eve Düşen Yıldırım ikinci bölümüyle başarılı olabildi mi ?

Günün diğer yapımları ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum bu hafta totalde yükselişe geçti ve en yakın rakibiyle arasındaki farkı açtı. A/B'de ise ciddi oranda olmasa da düşüş yaşadı ve ikinci oldu.

Hayat Devam Ediyor, totalde 2. A/B'de 4. sırada yer aldı. Dizinin reytinglerinde totalde artış, A/B'de düşüş var.

Yalan Dünya, A/B'deki oranlarını biraz daha arttırarak açık ara zirvede yer aldı. Totalde ise reyting kaybı yaşadı ve 3. oldu.

Eve Düşen Yıldırım, çok geç saatlere kadar sarkmasına rağmen totalde 7. A/B'de ise 5. olarak önemli bir başarı elde etti.

Eve Düşen Yıldırım'ın gelişiyle birlikte çok sert bir düşüş yaşayan Beyaz Show, bu hafta az da olsa toparlandı.

Günün en büyük sürprizini ise Bir Çocuk Sevdim yaptı. Haftalardır yarışta çok gerilerde kalan dizi bu hafta A/B'de büyük bir sıçrama yaparak 11. sıraya yükseldi. Totalde de yükselerek ilk 25 içerisine girdi.

Bir Erkek Bir Kadın, iyi sayılabilecek sonuçlarla yayın hayatına devam ediyor.

Babam İçin, bu hafta toparlanan bir diğer dizi oldu. Dizinin reytinglerinde bu hafta artış var.

Son düzenleme:
Adini Feriha Koydum ve Eve Dusen Yildirim umarim yukselirler..

19.15'de Deniz Yıldızı'nı seyrettim eski tadı vermeye başladı şu son 3 haftadır zevkle izliyorum. Daha sonra
20.00'da Yalan Dünya'yı izledim geçen hafta çok iyiydi fakat bu bölüm biraz sıkıcı geldi bana. Ve son olarakta şuanda
23.00'da TNT'de yeni başlayan 90+1 programını izliyorum güzele benziyor, zaten spor programlarını severim :)

hayat devam ediyoru izledim yine süper bi bölümdü büyük ihtimal zirvede yer alır

Evet ünlü, tutarlığı çok yüksek tahminlerim geliyor. :)

Yalan Dünya herkesin malumu olarak düşecek, düşüş bence keskin olacak, A/B'de 10'ların başlarında veya 9'ların sonlarında yer alabilir.

Adını Feriha Koydum heyecanı arttırdı, minimum 1 reyting artar.

Hayat Devam Ediyor ne düşer, ne artar. :d

Adını Feriha Koydum izleyicisi olarak bu hafta gerçekten iddialı bir bölüm olduğunu söyleyebilirim.Raytinglerde oranını artıracaktır diye düşünüyorum.AB'de Yalan Dünya yine zirvede görünüyor ancak raytinglerinde düşüş yaşayabilir.Hayat Devam Ediyor her totalde 2.,Ab de 3.olacaktır.Eve Düşen Yıldırım ise oranlarında az da olsa yükselme tahmin ediyorum.

Evet ünlü, tutarlığı çok yüksek tahminlerim geliyor. :)

Yalan Dünya herkesin malumu olarak düşecek, düşüş bence keskin olacak, A/B'de 10'ların başlarında veya 9'ların sonlarında yer alabilir.

Adını Feriha Koydum heyecanı arttırdı, minimum 1 reyting artar.

Hayat Devam Ediyor ne düşer, ne artar. :d

feriha konusundaki tahmininden emin değilim ama diğerleri tutacak gibi:)

Pt-1 hıc bısey ızlemedım yatarken eve dusen yıldırımı goz ucuyla bakıyorum. basroldekı k bu soguklarda sureklı mınık etek gıyor kız hasta olaca yazık :)))))))

ha bıde dızıde ekonomık sıkıntı mı var ne erkeklerde ustune bısey gıymıyor :)))))

Pt-1 hıc bısey ızlemedım yatarken eve dusen yıldırımı goz ucuyla bakıyorum. basroldekı k bu soguklarda sureklı mınık etek gıyor kız hasta olaca yazık :)))))))

ha bıde dızıde ekonomık sıkıntı mı var ne erkeklerde ustune bısey gıymıyor :)))))

hah işte o mini etekli kız onu bende sevdim yani özellikle giyimi sarstı beni izlememdeki en büyük etkendir:)) bu arada filmi sanırım afrikada çekiyorlar soğuk hava yok o civarda.

hah işte o mini etekli kız onu bende sevdim yani özellikle giyimi sarstı beni izlememdeki en büyük etkendir:)) bu arada filmi sanırım afrikada çekiyorlar soğuk hava yok o civarda.

ben asıl yazın bu kız ne gıyecek dıye merak edıyorum umarım uzun soluklu olur dızı :))))))

Adını Feriha Koydum`u izledim. Muhteşem bir bölümdü. Kesinlikle totalde zirvedeyiz

• <label for="cb_optionnumber_1"><input type="checkbox" name="optionnumber[1]" value="yes" id="cb_optionnumber_1" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Yalan Dünya (Kanal D) Ab'de 1.olur, totalde ise 3.olur</label>
  • <label for="cb_optionnumber_2"><input type="checkbox" name="optionnumber[2]" value="yes" id="cb_optionnumber_2" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Beyaz Show (Kanal D) kesinlikle düşüş yaşayacak.</label>
  • <label for="cb_optionnumber_3"><input type="checkbox" name="optionnumber[3]" value="yes" id="cb_optionnumber_3" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Adını Feriha Koydum (Show) totalde 1.olacaktır. ab'de 3.olacaktır.</label>
  • <label for="cb_optionnumber_4"><input type="checkbox" name="optionnumber[4]" value="yes" id="cb_optionnumber_4" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Eve Düşen Yıldırım (Show) totalde ve ab'de rahatça ilk 10'da olacak ve geçen haftaya göre oranları artacak!</label>
  • <label for="cb_optionnumber_5"><input type="checkbox" name="optionnumber[5]" value="yes" id="cb_optionnumber_5" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Hayat Devam Ediyor (ATV) hep aynı istikrarla gideceğini düşünüyorum :)</label>
  • <label for="cb_optionnumber_6"><input type="checkbox" name="optionnumber[6]" value="yes" id="cb_optionnumber_6" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Bir Çocuk Sevdim (Star) berbat gideceğini düşünüyorum belki 50.olur her iki grupta da</label>
  • <label for="cb_optionnumber_7"><input type="checkbox" name="optionnumber[7]" value="yes" id="cb_optionnumber_7" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Bir Erkek Bir Kadın (Star) Ab'de ilk 15'de olur. ve share bakımından gayet iyi olur.</label>
  • <label for="cb_optionnumber_8"><input type="checkbox" name="optionnumber[8]" value="yes" id="cb_optionnumber_8" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Terra Nova (Fox) Umarım bu diziyi değer verilmiştir. Çünkü çok güzel bir dizi. Umarım rahatça her iki gruptada ilk 20'de olur :)</label>
  • <label for="cb_optionnumber_9"><input type="checkbox" name="optionnumber[9]" value="yes" id="cb_optionnumber_9" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Babam İçin (Fox) Babam için her iki grupta da 35.olur</label>
  • <label for="cb_optionnumber_10"><input type="checkbox" name="optionnumber[10]" value="yes" id="cb_optionnumber_10" tabindex="1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "> Mor Menekşeler (TRT 1) TRT ortalamasına göre orta gidecektir :)</label>

Adini Feriha Koydum birinci. :)

Eve Düsen Yildirimda basarisini sürdürmüs. :)