- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Yalan Dünya mı ? Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Bu hafta hangisi zirvede yer aldı ?
Eve Düşen Yıldırım ikinci bölümüyle başarılı olabildi mi ?
Günün diğer yapımları ne kadar izlendi ?
Sonuçlar belli oldu.
Adını Feriha Koydum bu hafta totalde yükselişe geçti ve en yakın rakibiyle arasındaki farkı açtı. A/B'de ise ciddi oranda olmasa da düşüş yaşadı ve ikinci oldu.
Hayat Devam Ediyor, totalde 2. A/B'de 4. sırada yer aldı. Dizinin reytinglerinde totalde artış, A/B'de düşüş var.
Yalan Dünya, A/B'deki oranlarını biraz daha arttırarak açık ara zirvede yer aldı. Totalde ise reyting kaybı yaşadı ve 3. oldu.
Eve Düşen Yıldırım, çok geç saatlere kadar sarkmasına rağmen totalde 7. A/B'de ise 5. olarak önemli bir başarı elde etti.
Eve Düşen Yıldırım'ın gelişiyle birlikte çok sert bir düşüş yaşayan Beyaz Show, bu hafta az da olsa toparlandı.
Günün en büyük sürprizini ise Bir Çocuk Sevdim yaptı. Haftalardır yarışta çok gerilerde kalan dizi bu hafta A/B'de büyük bir sıçrama yaparak 11. sıraya yükseldi. Totalde de yükselerek ilk 25 içerisine girdi.
Bir Erkek Bir Kadın, iyi sayılabilecek sonuçlarla yayın hayatına devam ediyor.
Babam İçin, bu hafta toparlanan bir diğer dizi oldu. Dizinin reytinglerinde bu hafta artış var.
Son düzenleme: