FF Üyeleri Bir Arada " 57. Bölüm "

ilk defa beğenmedim pek olmamış bu bölüm ama yine de emek vermişsin eline sağlık :D
şu bölümü hiç beğenmedim:

OzaN : Arslan Bey ve takas pişman olmuşlar. Meryemle beraber buraya geliyorlarmış.
BesaleT : Hayal aleminden çıkmışlar sonunda. Kurtlar Vadisi Pusu'yu fazla izlemenin zararları.

ilk defa beğenmedim pek olmamış bu bölüm ama yine de emek vermişsin eline sağlık :D
şu bölümü hiç beğenmedim:

OzaN : Arslan Bey ve takas pişman olmuşlar. Meryemle beraber buraya geliyorlarmış.
BesaleT : Hayal aleminden çıkmışlar sonunda. Kurtlar Vadisi Pusu'yu fazla izlemenin zararları.

Takas'dan beklenen laflar... :)

Ben arkadaşlarımın aksine çok beğendim bölümü. Bolca da güldüm.

Özellikle şu sahne müthişti. :)

Arslan Bey : Alo, ben Arlsn Bey.
Cenation : Kime bakmıştınız ? OzaN'ın kendine ait telefonu.
Arslan Bey : OzaN senin sesin ne kadar değişmiş.
Cenation : Sorularıma cevap versene olm.
Arslan Bey : Ben Arslan Bey.
Cenation : Yalan söyleme. İlk başta da Arslan Bey demiştin.
OzaN : Cenation sen benim telefonumu neden açıyorsun ? Ver şu telefonu. Alo
Arslan Bey : OzaN ben Arslan Bey. Ben ve takas pişman olduk. Meryemle beraber oraya geliyoruz.
OzaN : Gelin bakalım.

Teşekkür ederim endgame. :)

Beğenmeyen arkadaşlara da bundan sonraki bölümleri beğendiririz :)

Hacı performans düşüklüğü var sende :D artık eskisi gibi kim milyoner olmak ister gibi gerçekten alıntılar yap + dizi demişsin mesala gerçek bi diziye yollasan falan daha güzel olurdu bence :) ama buna rağmen hala okutuyor eline sağlık :)

Hacı performans düşüklüğü var sende :D artık eskisi gibi kim milyoner olmak ister gibi gerçekten alıntılar yap + dizi demişsin mesala gerçek bi diziye yollasan falan daha güzel olurdu bence :) ama buna rağmen hala okutuyor eline sağlık :)

Halsizlik var bende. Bu da diziye yansımış durumda :D

Yapabilirim öyle bir şeyler :)

Teşekkür ederim :)