Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kararsızım aslında. Bir yanım kaliteli bir dizi olduğu için herkese ulaşabileceği bir saatte yani 8'de kalsın diyor. Bir yanım da şiddet çok fazla yer aldığından çocuklar için erken saat sakıncalı olabilir diye düşünüyor.
Ama sonuçta izletip izletmemekte ailelerin ellerinde. Mesela Suskunlar'da da çok fazla şiddet var, özellikle çocuklara şiddet var ama saat 8'de. Sonra ÖBGZkide de şiddet çok fazlaydı o da saat 8deydi. Bence ailelerin çocuklara Tv izletmemesi lazım. :5:
Ya bazı dizilerde sansüre gidilmesi gerekiyor, mesela Spartacus olduğu gibi gösterilse direk Star'ı kapatırlar.
Ama Uçurum için öyle bir şey düşünmüyorum, o zaman çoğu dizinin geç saate alınması gerekir. Bu durumda da izleyici sayısı düşer, mesela benim babamlar en geç 11de uyuyolar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.