mac vadi ab de nasi fark atti ya ?????
Kurtlar Vadisi'nin A/B'de daha güçsüz olduğu bilinen bir gerçek. Maçlar da çoğunlukla A/B grubunda daha çok izleniyor. Dolayısıyla pek şaşıracak bir şey yok gibi.
mac vadi ab de nasi fark atti ya ?????
Kurtlar Vadisi'nin A/B'de daha güçsüz olduğu bilinen bir gerçek. Maçlar da çoğunlukla A/B grubunda daha çok izleniyor. Dolayısıyla pek şaşıracak bir şey yok gibi.
ama buyuk fark var
beni affet ab 5 retinge dayanmis
beni affet total dizisi
ve deniz yildizi gecmis
Ben de Total dizisi sanıyordum ama A/B'deki share'ı daha yüksek, demek ki her kesime hitap ediyor.
Beni Affet'in, Unutma Beni ve Deniz Yıldızı ile birlikte aynı yapımcıların elinden çıktığını düşünürsek bu sonuç şaşırtıcı. Belki de diğer dizilerin A/B'de izlenmemesinin tek suçlusu FOX kanalı.
Bırde macta ılk yarı gol olsaydı sız tahmın edebılıyormusununuz kurtların halını )))))) kurtlar ab de resmen yerle bır olmus efsanenın sonu coktan gelmıs )))))
Bırde macta ılk yarı gol olsaydı sız tahmın edebılıyormusununuz kurtların halını )))))) kurtlar ab de resmen yerle bır olmus efsanenın sonu coktan gelmıs )))))
beyazsoy, Kurtlar Vadisi'nde çok büyük bir düşüş yok, abartmaya gerek yok.
bız degıl reytıngler abartmıs. ustelık macta kotu gıderken Mac ıyı olsa reytıngler nasıl abartır tahmın edemıuorum )))))
bız degıl reytıngler abartmıs. ustelık macta kotu gıderken Mac ıyı olsa reytıngler nasıl abartır tahmın edemıuorum )))))
Fatmagulu tebrik ediyorum her iki guruptada oranları yukseltmis )))) muhtesemide 01 le gecmsiz bı türlü kısmet olmuyo muhteseme 1 yada 2. Olmak totalde )))
muhtsem yuzylin bı hafta karsında rakibi olmamasına rağmen fatmagul totalde gecmis bide mas olmasaydı totelda rahat 14.50 civarları olucakti.. Çünkü mac resmen uçmuş.. Kvp nun yine reytingleri düşmüş )))) özellikle ab de 3. Olmuş baya vahim durumu) artık yeniden Polat'ın vurulma sahnesi olur gibime geliyo )
Fatmagulun sucu ne yine muhtesem reytingler alarak iki grupta da zirvede yer aldi. Dizi zirveyi artik kolay kolay birakmaz. Son bolumler cok heyecanli ve cok guzel gidiyor.
Kurtlar Vadisi hayranları dünkü bölümün çok iyi olduğunu söylüyor. Tahminen maç olmasaydı ikisi baş başa olacaktı. Bence önümüzdeki haftalarda rekabet tekrar kızışacak.
haklisin endgame dünkü bölüm kesinlikle harikaydi son haftalarin en iyi bölümüydü Mac olmasa iki grubtada rahat 11 reytingi gecerdi. Haftaya kesinlikle yükselecektir