14 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 36.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 8.0%
  • O Ses Türkiye - Van Özel (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 16.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 8.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
sakın digütürke geçme ya senin için felaket olur :)))) digitürkte star hd yok sen star sız ne yapğarsın :))))))))))))) digütktün farkı showtv hd ve lig tv hd birde ntvspor hd zaten showtv her zaman hd yayını yapmıyor.. dsmarta kanal d ve starh ve tven far bu kanallar sana daha uygun ayrıca zaten atvhd ahaber ve trthd dsmartta beleş ama digütürke geçersen atv ahber hd de para vermeden izleyemezsin..

oo ozaman dsmart daha mantikli dreambox hd ne diyosun peki ?

Çocuklar Duymasın Yeteneksizsiniz Türkiye Bitince biraz toparlanmış ve artık diziye seyyar tayyar dahil oldu halukla türkiye futbol federasyonunu tartıştılar o sahne çok komikti inşallah reytingleri eskisi gibi 7.sıraya kadar taşır

muhteşem yüzyıl süpürmüş ortalığı helal olsun pargalı dün gece muhteşemdi bu adam filmin sürükleyici karakteri .. özellikle kardeşiyle yaptığı konuşmada hatice sultan için söylediklerine bende katılıyorum ..
hanı diyor ya: hatice sultan beni ne zaman köle gibi gördüğünü söyledi o zaman aşk bitti..hatice sultan sevmeye seviyor pargalıyı ama yeri gelincede aşağılamayıda unutmuyor..
reytinglere gelince muhteşem yüzyıl her hafta olduğu gibi lider .. ab grubunda haftanın lideri buda kesin..
kuzey güneyde hiç bir değişiklik yok izleyenleri her hafta bu bölüm çok süper biz ortalığı kaldıracağız desede yerinde sayıyor istikrarlı bir gidişi var ..

fox daki unutma beni totalde nerdeyse arka sokaklarla birlikte kuzey güneyi yakalayacak:) unutma beni dizisinin bu kadar izlenmesi sbt denekleriyle alakalı sanırım:)

çocuklar duymasın uzatmaları oynuyor bitmesi gereken bir dizi bitmemesi filmi her gittikçe vasatın altına çekiyor artık replikleri herkes ezberledi yeni hiçbişey yok..

peki dekoderi kaça aldiniz aleti ?

http://www.dsmart.com.tr/aylik-abonelik-ucretleri

24 ay tahatütlü ver giriş paketine ek ücret ödemiyorsunuz aylı 30 milyon yani 720 milyona mal oluyor hemen geçebilrsiniz

griş Paketi HD Kanalları: Kanal D HD ,Star TV HD, ATV HDA, HaberHD,Discovery HD ,ShowcaseAnimal Planet HD ,TRT HD

http://www.dsmart.com.tr/aylik-abonelik-ucretleri

24 ay tahatütlü ver giriş paketine ek ücret ödemiyorsunuz aylı 30 milyon yani 720 milyona mal oluyor hemen geçebilrsiniz

griş Paketi HD Kanalları: Kanal D HD ,Star TV HD, ATV HDA, HaberHD,Discovery HD ,ShowcaseAnimal Planet HD ,TRT HD

kanallara bakim bizde 2 ay bedava kullanma pakedi var o pakedi kullanabilirim teknosa aldim ya televizyonu 2 aylık hakkım duruyor

kanallara bakim bizde 2 ay bedava kullanma pakedi var o pakedi kullanabilirim teknosa aldim ya televizyonu 2 aylık hakkım duruyor

teknosadan alsıysan 2 ay bedava hakkın var kulanabilirsin ama iki ay sonra ne yapacaksın :))))))) interneti dsmarta taşırsan uygun fiyatlar var

http://yeniabonelik.com/dsmart/d-smart/kampanyalar-internet-fiyatina-d-smart-internet.php

Vay Be Muhtesem Yuzyil'a bak 11.90 dan 13.62 olmus 1.7 reyting yukselmis.Burdan Duygusal x kisi'ye soyluyorum hani yazmistin ya kuzey guney yakinda muhtesem yuzyil gececegi icin mi korkuyosun al sana gecer 2'ye katlamis kuzey guneyu ab de ise 9 reyting fark atmis kuzey guney ise dusmus.:W[sm=s17.gif]:Z

Vay Be Muhtesem Yuzyil'a bak 11.90 dan 13.62 olmus 1.7 reyting yukselmis.Burdan Duygusal x kisi'ye soyluyorum hani yazmistin ya kuzey guney yakinda muhtesem yuzyil gececegi icin mi korkuyosun al sana gecer 2'ye katlamis kuzey guneyu ab de ise 9 reyting fark atmis kuzey guney ise dusmus.:W[sm=s17.gif]:Z

hakketennerde duygusal x kisi simdi en az 20 30 mesaj yazmasi lazımdı

kuzey güneyi izledim... bu dizi yavaş yavaş düzelmeye başladı gbi.. dünkü bölüm yine çok güzeldi..
reklam aralarına er ne kadar o ses türkiye ve muhteşem yüzyıl arasında mekik dokusamda ikisindende bişey anlamadım :D ama van özel olduğu için o ses türkiyeye daha çok göz attğımı söyleyebilirim.. birde sahnede enler olunca kaçınılmaz oluyor izlememek..
muhteşem yüzyılda ise bi tek şu hatice sultanın rüyası ve rüyasından sonra heykeli çuvaldan alışını seyrettim.. o sahne çok saçmaydı.. 😛

hakketennerde duygusal x kisi simdi en az 20 30 mesaj yazmasi lazımdı

yazardı duygusal x ama ceza vermişler

ferhat geldi kuzey güneye dizi kötü bir ezele döndü. adam dizideki herşey hakkında bilgisi var hatta kuzeyin aslında kimi sevdiğini yani ferhat kuzeyin kalbini bile okumş :)))))) kuzeyin ne zamn nerde ne yaptıgı falan herşeyi biliyor :)))))))) ama bu kadar herşeyi bilen ferhat kendini hapse atıranın kuzey olmadıgını bilmiyor bu nasıl mafya babası ya :))))))))) kuzeyin kalbiyle ugraşacagına biraz polisten bilgi alsaymış :)))))))

kısacası bu saaten sonra kuzey ve güney senaryo olarak çakılmış durumda muhteşeme asla rakip olmaz

Son düzenleme:
Gelecek hafta olan Turk'un Uzayla Imtihani (Bence Ha Babam Uzay daha guzeldi).O Ses Turkiye gibi reyting alir 4 reyting anca alir benim tahminim 3.50 reyting.