Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin Reytingleri

anlatılmaz yaşanır aga burda ki reyting zırvalıklarına gül geç 20 reytingmiş inanmıyorum hiçbirine milli maç gibi izlenen bir dizi nasıl 20 reyting alır.30 dan aşağısı imkansız bunu herkes biliyor

Tüm Türkiyeyi ölçse reytingler ohooo vadi uçar

İlk bölümlerindeki reytingleri daha fazlaydı diye hatırlıyordum ama ilk bölümlerinde aslında o kadar da parlak bir giriş yapamamış. Sonradan yükselmiş. :):)

Ozan ilk 17 bölümü bulamadik ama ögrendigim kadariyla 17-20 arasi aliyormus ama ilk 20 bölüm carsamba günleri oynuyordu sonra Show TV persembe ye almis Zerda ve bir Istanbul Masaki na karsi, bir Istanbul masalini geride birakmis ama zerda nin arkasinda kalmis 36. Bölümden sonra zerda yida gecip farki acmis. Kurtlar Vadisi nin toplamda reyting ortalamasi yüzde 19-20 imis.

20 reytinglere inanmıyorum.inanan var mı? en az 30 dur en az

80 Bölümlük reytingleri eklendi. Diğer bölüm reytingleri önümüzdeki günlerde sizlerle olacak :)

Toplam 5 sezonluk reytingleri eklendi :D

Son sezon reytingleri de birazdan eklenmeye başlanacak :)

FavoriForumum'a özel olarak hazırlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin tüm bölümlerinin reytinglerinde Kurtlar Vadisi Pusu'nun 154. Bölüm reytingleri eklendi :)

155. bölüm reytingleri eklendi. Dizi Şamir'in öldüğü, Memati'nin vurulduğu bölümüyle düşüş yaşamış.

El insaf endgame sen bence bir daha bak su reytinglere. 18-19 Reytingi 50 Share yi görmüs daha ne olsun???