Ha Babam Uzay'ın Adı Değişti! Yeni Adı "Türk'ün Uzayla İmtihanı" Oldu!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,345
Puanı
809
Süreç Film'in avukatının dizinin Hababam Sınıfı romanı ve filmi ile hiçbir alakası olmadığını, Ha Babam Uzay'da geçen "ha babam"ın Türkçe'de yaygın olarak kullanılan bir deyim olduğunu öne sürmesine rağmen, mahkeme "ha babam" ve "hababam" ibarelerinin kullanımının tedbiren durdurulmasına karar vermişti.


Dizinin yayın tarihinin bir hafta ertelenmesinin ardından bugün Show Tv'nin sitesinde, dizinin adının da değiştiği görülüyor. "Ha Babam Uzay"ın adı artık "Türk'ün Uzayla İmtihanı".





FavoriForumum.NET / ÖZEL HABER
 
Son düzenleme:
Adı değişince iyice kötü oldu. Bu isimde bir dizinin tutması çok çok zor. :)
İsim daha kısa ve akılda kalıcı olmalı. Bu bir slogandı ve slogandan isim olmaz. :)
 
Slogan isim olmuş, kolaya kaçılmış ama başarılı bir isim değil.
 
çok renkli isimler bulmak varken bu nasıl isim.. hem uzun hem çarpıcı değil.. bizim inkılap tarihi derslerimizi çağrıştırıyor:)
 
Yeni adi bencede cok uzun olmus. Neyse, yolu acik olsun. :)
 
Turkun uzayla imtihani nasil gider bilnem ama turkun tayfun guneyerle imtihani malasef devam ediyor. :)))))))) "tanri turku korusun" :))))))))))
 
Yeni isim çok uzun olmuş... "Ha Babam Uzay" olarak o kadar tanıtım yapıldı...>isim değişikliği diziyi kötü etkileyecektir...
 
Dizinin yeni adi sosyal medyada da begenilmemis..
 
ya ben izleyeceğim ama tutmayacak yani tutmadıktan sonra ha babam olmuş yada ha anam olmuş yada türk'ün uzayla ilişkisi olmuş yada türk'ün uzayla aşkı hiç farketez ama tutmama oranı dahada çok yükseldi iğrenç bir ad olmuş böle bir adla dizinin tutulmasının mümkünatı yok