13 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 14.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 11.1%
  • Firar (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Inter - Marsilya Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 22.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

yani dizinin ne hale düştüğü ortada diyorum :D

evet heralde senin babaannnen bile izlemiyosa o kadar iyrenç bi durumumu almış diyosun ? yani en dayanılmazı en izleyen senin babaannenmi ? kastettiğin şey buysa eğer baya güldürdün :))))

evet heralde senin babaannnen bile izlemiyosa o kadar iyrenç bi durumumu almış diyosun ? yani en dayanılmazı en izleyen senin babaannenmi ? kastettiğin şey buysa eğer baya güldürdün :))))
babaannem harbiden hastasıydı.hiç kaçırmazdı bu yıl güzel değil izlemiyom diyince baya şaşırdım :D zaten herkes söylüyo bakışmalardan başka bişey yokmuş kusura bakma ama ümitsiz vaka :D

Enterasan babaneler bile anlamis dizinin bozdugunu ama bazilari haala anlamamis harbiden entrasan :))))))))

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, iki grupta da bu hafta ciddi reyting kaybetti. Buna rağmen dizi açık ara zirvede. Ama bence bu dizi bir gün çok düşecek . Çünkü artık eskisi gibi değil. Hiç kimse beğenmiyor. Ben zaten beğenmiyorum berbat bir dizi.
TRT 1'in başarılı dizilerinden Seksenler, A/B'de bu hafta oranlarında düşüş yaşasa da sıralama olarak 3. sıraya yükseldi. Totalde de dizi, yavaş yavaş üst sıralara yaklaşıyor. Totalde'de yakında ilk 5'te olur.
FOX'taki UNUTMA BENİ süper giderek kanalı sevindiriyor!
PİS YEDİLİ, Show tv için güzel ve olumlu reytingler alıyor! AB kısmında biraz daha yükselmeli.
KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND yine zirvede. FOX HABER'de müthiş gidiyor!
UMUTSUZ EV KADINLARI (TKR) çok başarılı gidiyor!
KİM MİLYONER OLMAK İSTER? ve DENİZYILDIZI süper oranlarla yine ilk 10'da!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yayın hayatının en düşük oranlarını almış herhalde. ( 1 ve 2. bölüm hariç )

Seksenler iyi gitmeye devam ediyor.

Uçurum gerilerde kalmış.

Arkadaşlar ben ÖBGZ'yi bu sezon itibariyle sevmiyorum ve az izliyorum ama sizin dedikleriniz çok abartılı ve sadece reytinge endeksli laflar. Bir şeyi kıyasıya eleştirebilmek için en azından bölümü izlemek gerekir kanımca.

Bu arada yazdıklarınızı tekrar okuyup şaşırdığınız, ya ben bunu nasıl demişim dediğiniz oluyor mu merak ediyorum açıkçası. :)

of bu vadıcılerden gına geldı artık yok ulke olculse soyle olur dunya olculse soyle olur anca avutursunuz kendınızı :)