Konuları Doğru Bölümlere Açmaya Özen Gösterelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Merhaba değerli FavoriForumum üyeleri,

Son zamanlarda bir çok konunun yanlış yere açıldığına şahit oluyoruz. Bir çok üyemiz bu durumdan rahatsız olmaya başladı.

Sizlerden ricamız konuları doğru bölümlerine açmanız. Mesela herhangi bir diziyle ilgili bir haber çıkıyor, ve bu haberlerin birçoğu Reyting Sonuçları & TV Haberleri bölümünde acılıyor fakat bu bölüm o haberler icin yanlış bir yer. O diziyle ilgili haberi dizilerin kendine ait bölümlerinde açmanızı diliyoruz..

Bir örnek daha paylaşmak istiyorum. Herhangi bir köşe yazarının haberi paylaşıldığında, bu yazıları dogru yere paylaşmaya özen gösterelim. Yazının iceriğinde dizilerle ilgili, veya oyuncularla ilgili bir bilgi varsa o yazıyı Reyting & TV Köşe Yazıları bölümüne acmanızı diliyoruz..

Saygılarımızla,

FavoriForumum.NET Yöneticileri

Admin: OzaN
Süper Moderatörler: emreemreu ve Fks14
Moderatörler: BesaleT, darksaal, endgame ve xdragxx

Son düzenleme:
OzaN admine duyuru yap dedim kaç defa yapmadı :D

Güzel bi duyuru olmuş inşallah bundan sonra hata yapılmaz

Bu da iyi ama konu dışı konuşmalar,gereksiz mesajlar buna da çözüm bulunsun!

Güzel bir uyarı olmuş.Bence konu sabitlensin.
Konu dışı konuşmalar kolay kolay engellenemez gibi.Herkes katılıyor gördüğüm kadarı ile.Olmasa iyi ama...

Güzel bir uyarı olmuş.Bence konu sabitlensin.
Konu dışı konuşmalar kolay kolay engellenemez gibi.Herkes katılıyor gördüğüm kadarı ile.Olmasa iyi ama...

Konuyu sabitledim.

Konu disi konusmalara da en kisa zamanda en iyi sekilde cözüm bulmaya calisacagiz insallah.

mesela diziler bölümünde hala eve düşen yıldırım neden yok? ben o diziyle ilgili haberleri o yzden rating ve tv haberlerinde paylaşıyorum..

Bir kac bolum beklemek istiyor herhalde ozan admin.. Ama bence acilabilir, sonucta reytingleri basarili. :)