Felipe Melo'den Fenerbahçe'ye gönderme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arada bir sevinin büyük takım olduğunuza göre kendi sahanızda 10 yılda bir yenmiş olmanız çok garip değil bence yenemeseydiniz ayıp olurdu:)

Bu kişileride anlamak lazım aslında yazık 2000'li yıllarda ilk 2 gol farkıyla bizi yendiler o yüzden bu kadar abarttılar.
Son olarak iyiki gs yendi yoksa derbinin bir anlamı kalmayacaktı.Fenerbahçe-gs derbi olmaktan çıkacaktı arada böyle şeylere izin vermekte büyüklüktür

Son olarak şu resimlerle gündemi kapamak istiyorum. [😉]

420522_381034511921500_243149862376633_1339474_337299129_n.jpg

429343_318657874857352_304398739616599_936964_1376633783_n.jpg

Fazla söze gerek yok sanırım. :F :F

Arkadaşım bu resim olaylarına hiç girme istersen zararlı çıkarsın bende öyle bir arşiv var ki eklesem sayfalar yetmez malum 12 yıllık bir gelenenekten söz ediyorum.

Resim konusunda kapışabılırz, sonuç olarak sizden daha köklü bir tarihimiz var. :D :D Ayrıca Avrupa'da bizim kadar duyulun sonra gelin, işte o zaman resim konusunda kapışabılırz Avrupa'yı olarakta. :F Benim bildiğim büyük takımla Pendik gibi ufak takımlardan Pendik faciası damgasını yemez. :F

Arkadaşım bu resim olaylarına hiç girme istersen zararlı çıkarsın bende öyle bir arşiv var ki eklesem sayfalar yetmez malum 12 yıllık bir gelenenekten söz ediyorum.

ekle ekle.senden korkan senin gibi olsun

İstediği kadar iyi oyuncu olsun bu adam Beşiktaşta olsa dahi beğenmezdim, gol sevinci normal bir insanın yapabileceği türden bir durum değil.:)

İstediği kadar iyi oyuncu olsun bu adam Beşiktaşta olsa dahi beğenmezdim, gol sevinci normal bir insanın yapabileceği türden bir durum değil.:)

golü atsında sevinci önemli değil :D size böyle bi adam gelmez zaten rahat ol :D

Evet yine başa sardık.Ne zaman bir konu açılsa bizim Uefa Kupamız var tribine bağlıyorsunuz artık tamam aldınız itirazımız yokta peki devamında ne yaptınız şampiyonlar liginde final filan mı oynadınız hadi onuda geçtim her sene şampiyonlar liginin değişmez takımlarından birimi oldunuz.Devamı olmayan şeye başarı demem ben tesadüf kaldı ki o zaman oynadığınız takımlar isim olarak büyük olabilirler ama kadro ve oyun anlayışları olarak şimdideden çok çok gerideler şimdi alında görelim ama Uefa değil Şampiyonlar Ligi hadi alında görelim bakalım işte o zaman bravo gsye derim.O yüzden geçmiş başarılarınızı ısıtıp ısıtıp önümüze koymayın birde bizim türkiye kupası olayını sizene kime ne alamayan olan biziz inanın gs ve bjkli arkadaşlar bizden çok daha fazla kafaya takıyorlar bu durumu takılmayın siz bu olaya rahat olun gerçekten almak istersek alırız o kupayı :)

Evet yine başa sardık.Ne zaman bir konu açılsa bizim Uefa Kupamız var tribine bağlıyorsunuz artık tamam aldınız itirazımız yokta peki devamında ne yaptınız şampiyonlar liginde final filan mı oynadınız hadi onuda geçtim her sene şampiyonlar liginin değişmez takımlarından birimi oldunuz.Devamı olmayan şeye başarı demem ben tesadüf kaldı ki o zaman oynadığınız takımlar isim olarak büyük olabilirler ama kadro ve oyun anlayışları olarak şimdideden çok çok gerideler şimdi alında görelim ama Uefa değil Şampiyonlar Ligi hadi alında görelim bakalım işte o zaman bravo gsye derim.O yüzden geçmiş başarılarınızı ısıtıp ısıtıp önümüze koymayın birde bizim türkiye kupası olayını sizene kime ne alamayan olan biziz inanın gs ve bjkli arkadaşlar bizden çok daha fazla kafaya takıyorlar bu durumu takılmayın siz bu olaya rahat olun gerçekten almak istersek alırız o kupayı :)

kızsın ve senle futbol konuşmam futbol bilgin yetmez buna sen kafanı bu işlerle yorma :D

Bende senin gibi düşünen biri ile konuşmam zaten ortada görünen gerçeği söyledim ben her olayda uefa kupasını gündeme getirmeniz artık ciddi anlamda baydı

sana cevap veremem şu an çok yorgunum başka bi zaman anlatırım sana tmm mı? bilmiş bilmiş konuşma

futboldan anlamak için erkek veya kadın olmak gerekmiyor az buçuk zekada lazım... o açıdan erkek olarak geçinipte futbolu sadece yuvarlanan top olarak algılayan zeka özürlülerin yanında.... kadınların futbol yorumu şaheser kalıyor..

futboldan anlamak için erkek veya kadın olmak gerekmiyor az buçuk zekada lazım... o açıdan erkek olarak geçinipte futbolu sadece yuvarlanan top olarak algılayan zeka özürlülerin yanında.... kadınların futbol yorumu şaheser kalıyor..
çok bilmişlik iyi değildir he

Teşekkür ederim gereken cevabı fazlasıyla vermişsin :)