primavera

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Adi Bahardir. Ispanyaca primavera demektir. Cok sevdigim ve saygi duydugum ablamizdir. Umarim uzun yillar boyunca bizimle olur. Paylasimlarini severim. :)

inşallah kardeşim uzun yıllar yakanızı bırakmaya niyetim yok :D

kızım gel dediğimde geliyosunda git dediğimde niye gitmiyosun

bende seni kumpir ısmarladığında çok seviyorum :F

İyi ve başarılı bir üye. Polyanna'nın gelmesiyle biraz daha aktifleşen bir üye. Pek konuşmuşluğum yok desem yalan olmaz heralde ama yinede şunu söylemekte fayda var, en iyi bayan üyelerden yani bence öyle. :)

İyi ve başarılı bir üye. Polyanna'nın gelmesiyle biraz daha aktifleşen bir üye. Pek konuşmuşluğum yok desem yalan olmaz heralde ama yinede şunu söylemekte fayda var, en iyi bayan üyelerden yani bence öyle. :)

o polyannadan değil başka bi siteden kovulmamla alakalı :F teşekkür ederim beni en iyilerin arasında bulduğun için bi gün bol bol sohbet ederiz inş :D

o polyannadan değil başka bi siteden kovulmamla alakalı :F teşekkür ederim beni en iyilerin arasında bulduğun için bi gün bol bol sohbet ederiz inş :D

O forumdan atılmasaydın yada kendi deyişinle kovulmasaydın bu forumda fazla aktif olamayacak mıydın ? :(

primavera... ismiyle dikkatimi çeken bayan olduğunu ise daha kısa zaman önce öğrendiğim güzel yazıları olan, ama kendisi çirkin olan:) değerli bir arkadaşımız:)