Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi

he he hakkını yiyolar :d

suskunlar bi tek gününden kaybediyor bence ama kurtlar vadisi pusununda artık tadı kaçtı...

dizinin bu kadar uzun sürmesi hata, Kurtlar vadısı neden çok izleniyor, çünkü erkekler sevıyor. Erkeklerin izledikleri genelde hit yapar, kadınlara iş düşmez, derbi maçlarında da bu böyledir. :D Diziyi biraz daha uzatırlarsa seneye de yumurcak tv'de gösterileceğini düşünuyorum. :F hatta öyle bir espri de vardı. :D :D

Show TV az izlenen bir Kanal mi? Allah Allah o Zaman neden vadi Show TV de kirmadik rekor birakmadi, neden yetenek sizsiniz 15 reyting aliyor? Bu arada ona bakarsan vadi de tnt de yayinlaniyor

arkadasim y.sizsiniz busezon en iyi reytingi 13:küsür bu hafta aldi show çok izlenilen bir kanal ama abarti rakamlar bunlar

y.sizsiniz m.yüzyil özeti bile çarsamba günü geçemiyor bunlar gerçekler :)

show tv izlenme oranlariyla 4 büyük kanaldan biri ona süphe yok ama 15 reyting baya abarti kaçmıs

arkadasim y.sizsiniz busezon en iyi reytingi 13:küsür bu hafta aldi show çok izlenilen bir kanal ama abarti rakamlar bunlar

y.sizsiniz m.yüzyil özeti bile çarsamba günü geçemiyor bunlar gerçekler :)

show tv izlenme oranlariyla 4 büyük kanaldan biri ona süphe yok ama 15 reyting baya abarti kaçmıs

15 reyting derken ben sadece bu sezonu Kast etmedim kardes

konuyu nerden nereye bağladın :)

aziz kadar başınıza taş düşsün:) ne alıp veremediğiniz var adamla adam cezaevine girdi hala suskunların az reytingini ona bağlıyorlar:)

neyse fatmagülün olduğu hafta hiç bir dizinin şansı yok ne zaman beren film çevirmezse o zaman perşembenin liderliğini alabilir başka bir dizi yoksa her daim perşembe günleri berenin ambargosu altındadır
ı love you beren .. birde kenanla kırıştırmasaydın keşke

dizinin bu kadar uzun sürmesi hata, Kurtlar vadısı neden çok izleniyor, çünkü erkekler sevıyor. Erkeklerin izledikleri genelde hit yapar, kadınlara iş düşmez, derbi maçlarında da bu böyledir. :D Diziyi biraz daha uzatırlarsa seneye de yumurcak tv'de gösterileceğini düşünuyorum. :F hatta öyle bir espri de vardı. :D :D

süperrrr :))))) yazı tam on numara:)))

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking