5-11 Mart 2012 Haftanın En Çok Cevaplanan Konuları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dayanamazsın kızım sen konuşmadan hem ben seni konuş diye getirim buraya görevini aksatma :F

cezadan korktun hemen yan çiziyon var ya :F

Polyanna da yarıştan korktu msj yazmıyor :F

cezayla alakası yok yanlış anlaşılmak istemedim .. ne kadar konuşkan ne kadar iyi bir insan demek istedim, polyannanın ilerde eşi olacak kişi bu devamlı işleyen çeneden dolayı mutlu ve mesut olacak dedim .. ama bu mutlulukla en fazla 10 yıl yaşar dedim:)

benım bu çenemle kocamın 10 sene yaşayacağını söyluyosun. Bu nasıl bir övgü tam olarak? :D

ama sen polyannasın yani ismin gibi devamlı olayın iyi yönüne bakacaksın..

yani demek istiyorumki kaplumbağa gibi uzun yaşayıp sürünmeyecek kartal gibi mutlu ve mesut yaşayıp kısa sürede rahmetli olacak:)

hiç demi yanlış anlayacak ne var :F

işte bazen insan birini över yanlış anlaşılır sonra övdüğünün hışmına uğramayı geç övmediğin kişide yanlış anlar sonra övüpte övünmeye çalışanın yanlış anladığı kişide olaydan bişey anlamaz kırılır, dal kırılmıştır bir kere rüzgarı afedersin ne diyodum besalet:)

işte bazen insan birini över yanlış anlaşılır sonra övdüğünün hışmına uğramayı geç övmediğin kişide yanlış anlar sonra övüpte övünmeye çalışanın yanlış anladığı kişide olaydan bişey anlamaz kırılır, dal kırılmıştır bir kere rüzgarı afedersin ne diyodum besalet:)

Vay be :D

Hocam Saygıyla Eğiliyorum :F :d