Buyuk kanallardan hangilerini izlemiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
show cok cok kotu bir kanal reyting icin yapmayacaklari sey yok

S.G.A.T. bu zorlama konuda hala ısrarlı mısın ? 2 gün sonra konu unutulduğu halde yeniden hortlatmışsın. Gerçi amacına ulaştın sayılır, en azından 1 kişi senin konuna bir mesaj daha yazmış oldu. :)
sen benim amacim ne saniyorsun?ben sadece kim hangi kanali izliyo.onu oyrenmek istedim

sen benim amacim ne saniyorsun?ben sadece kim hangi kanali izliyo.onu oyrenmek istedim

Bu konuda hangi kanalın izlenmediğini öğreniyoruz sanıyordum. :)

Sana da bu başlık tuhaf gelmiyor mu ? "Hangi kanlı izliyorsunuz" diye sorulabilir ama "Hangi kanalı izlemiyorsunuz" diye sorulması mantıklı değil gibi.

Bu konuda hangi kanalın izlenmediğini öğreniyoruz sanıyordum. :)

Sana da bu başlık tuhaf gelmiyor mu ? "Hangi kanlı izliyorsunuz" diye sorulabilir ama "Hangi kanalı izlemiyorsunuz" diye sorulması mantıklı değil gibi.
aslind o basligi kullanacaktim ama o basligi kullansam konu benzer diye kilitlenecekti

Bu iki mesaj arasında bir çelişki yok mu sence S.G.A.T. ? :)[/QU. dogru atv star ve foxu sevmiyorum.ama o kanallarda da izledigim diziler var.mesela atv'yi sevmem ama adanalinin butun bolumlerini tekrar tekrar izlemisimdir.

sgat hıt olmak için ne yapman lazım bılıyomusun ? Hemen bı konu aç ve baslıgı da fatmagul polatı ezdı olsun.. Sonrakı gunde polat fatmagulun kafasına sıktı yap. Bı dahakı gun kuzey topkapıyı bastı yaparsın.. Bunları sureklı tekrarla,bı kac mesaj yaz ve hıt lıstesınde 1. Ol.

Şu anda Star hariç hiçbirisini izlemiyorum. Yakında Show TV'ye de başlayacağım:)

Pazartesi - TRT (Bir zamanlar osmanli kiyam)
Sali - ATV (Ucurum)
Carsamba - STAR TV (Muhtesem yuzyil)
Persembe - KANAL D (Fatmagul'un sucu ne?)
Cuma - ATV (Hayat devam ediyor)
Cumartesi - SHOW TV (Survivor basaldiginda)
Pazar - SHOW TV (Yetenek sizzsiniz turkiye)
Samanyolu ve Fox Tv izlemiyorum.

sgat hıt olmak için ne yapman lazım bılıyomusun ? Hemen bı konu aç ve baslıgı da fatmagul polatı ezdı olsun.. Sonrakı gunde polat fatmagulun kafasına sıktı yap. Bı dahakı gun kuzey topkapıyı bastı yaparsın.. Bunları sureklı tekrarla,bı kac mesaj yaz ve hıt lıstesınde 1. Ol.[/QU . a 1.Dogru yaz.S.G.A.T. 2.Artik yeter.biktim.biraz da ustume gelirseniz bir daha konu acmicam.

Pazartesi : Arka Sokaklar
salı : kurtlar vadisi pusu (BEYAZ TV)
çarşamba : kuzey güney
perşembe : Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)
cuma : yalan dünya
cumartesi : yahşi cazibe
pazar : behzat ç.

:D

Forum İstatistikleri

Konular
173,091
Üyeler