10 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 7.4%
  • İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 3 11.1%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Günün yorumu :

1-) Yetenek Sizsiniz Türkiye her zamanki gibi 10 reytingle açık ara lider. Artık son 2 bölüm yanılmıyorsam, onlarda da zirveyi aldıktan sonra hayırlısıyla bu sezon kurtuluyoruz bu yarışmadan. :) Ama Acun'dan kurtulamıyoruz Survivor'a fokuslanıyoruz. :)

2-) Lale Devri 2-3 haftadır ikinciliğe alıştı, oldukça düşmüşken üst üste bu kadar başarılı olması şaşırtıyor beni. Tabi dizi her zamanki gibi diğer kanallara göre geç başlıyor.

3-) Şefkat tepe bu sezon özellikle SBT'nin gelişiyle totalde zirve ortaklığını hiç bırakmıyor. Ben pek izlemiyorum ama sıkı takipçileri olduğunu biliyorum.

4-) Dün en büyük sürpriz bana göre Kanal D Haber'in hafta sonu iki grupta da Fox'u geçip 1. olmasıydı.

5-) Saati uzayan ve prime-time'da daha çok yer almaya başlayan Kazanmak İçin 1 Dakika kötü değil, program 11 share'ın üstünde kalmayı beceriyor haftalardır. Yetenek Sizsiniz'in karşısında bu oranlar kötü değil.

6-) Müzmin mağdur Keşanlı Ali Destanı'nı listede bulmakta zorlanmaya başladık artık. Ben bu dizinin kesinlikle iyi bir iş olduğunu düşünüyorum ama heyecan dozu her hafta artarken nasıl düşebildiğini anlamıyorum açıkçası. Kanal D'nin önemli saatlerde bu share ile uzun süre devam edemeyeceği maalesef ortada gibi. Tahminen daha geç saate alınacak, araya tv'de ilk filmler vs. koyulacak veya Kazanmak İçin 1 Dakika çok uzatılacak. Maalesef diziye müdahale kaçınılmaz.

7-) İffet kötü gidişe dur dedi sayılabilir, dizinin A/B'de yüzü güldü. Bakalım eski günlerine ilerleyen günlerde geri dönebilecek mi :)

😎 Yaşamak İçin Öldür kendisinden önceki programın 6 share'da kaldığını düşünürsek 10 share ile çok kötü değil.

9-) Yahşi Cazibe pek oynamamış gibi, istikrarı var.

10-) Gündüz kuşağında da her hafta sonu olduğu gibi Kanal D ön planda, özellikle ÇGHB güzel sıralarda. :)

10 madde yeter herhalde. :)

Son düzenleme:
bence iffet ilerleyen haftalarda ab grubunda lale devrini geçebilir çünkü senaryo düzelmeye başladı ve heyecan iyice arttı birde survivor yetenek kadar izlenmediğinden etkisi olabilir :)

Tahmin ettigim gibi Kesanli Ali 2 reytinge dusmus.Lale Devri ise Yetenek Sizsiniz bittiginde zirvenin sahipi olacaktir diye dusunuyorum.

ŞEFKAT TEPE iyi gidiyor.Ama ilerki haftalarda heyecanı biraz daha arttırması gerek

Ifet bir hafta ara verince seneryoda toplanmis ama her iki hafta bir ara vererek mi yayinlanacak yani :)))))
bir haftaya ragmen zor ilk ona girmis :))))))
ama olan kesanliya olacak. kesanli dizi tarihinin en buyuk husrani bu kadar reklam goygoya ragmen dagildi ifet gelince daha cok dagilmis kotu ve sundurulmus yahsi cazibe bile ilk onda:)))))))

Iffet AB grubunda ciddi bir sekilde yükselmeyi basardi:

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]4[/TD]
[TD]İFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:46:52[/TD]
[TD]23:00:22[/TD]
[TD]01:44:21[/TD]
[TD]5,14[/TD]
[TD]13,78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]İFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:46:52[/TD]
[TD]23:00:22[/TD]
[TD]01:44:21[/TD]
[TD]5,14[/TD]
[TD]13,78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Senaristler akıllandı dizinin süreleri kısaldı reytingler tavan yapti

yahsi cazibe ab 10 share alamamıs eski günlerini mumla ariyor Özeti Uzun tutarlarsa dahada düser vasata iner

Reyting hakkında yorumum:
- Yetenek Sizsiniz Türkiye sonlara yaklaştıkça reytingleri biraz daha arttığını görüyoruz. Yetenek Sizsiniz Türkiye, her iki gruptada lider durumda.
- Lale Devri çıkışa geçerek her iki gruptada 2. sırada yer aldı.
- Şefkat Tepe total grubunda iyi reyting almış ama A/B grubu için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Diziyi tebrik etmek lazım, çok iyi bir performans sergiliyor.
- Yahşi Cazibe'den çıkışa geçme çabası. Dizi, Total'de 7., A/B'de 8. sırada yer almış.
- Ertem Şener'in sunduğu Kazanmak İçin Bir Dakika adlı yarışma programı iyi reyting almaya devam ediyor. Kazanmak İçin Bir Dakika adlı Yarışma programı, Kanal D'yi Cumartesi günleri sırtlayan yapım olarak göze çarpıyor.
- İffet eskisi kadar iyi reyting alamıyor. İffet eskiden zirveye oynardı ama şimdi ilk 10'a dahi zor girmeye başladı. Bu cumartesi reytingleri iyi diyebilirim. Total'de 10., A/B'de 4. sırada yer almış. Belkide dizi çıkışa geçecektir bu reytinglerinden sonra.
-Keşanlı Ali Destanı eski reytinglerini mum gibi arıyor. Son haftalarda çıkışa geçen yapım, eskiden ilk 10'da yer alırdı. Dizi Total'de 23., A/B'de 26. olmuş.

Yetenek Sizsiniz Türkiye finale yaklaşırken zirvede yer aldı
Lale devri güzel oranlarla totalde ve AB`de 2ci oldu
İffet AB`de çıkışa geçerek 4cü oldu. Umarım dizi Yetenek Sizsiniz bitince zirvede yer alır
Bir Erkek Bir Kadın yine Ab`de daha iyi
Yahşi Cazibe iyi oranlar almış
Şevkat Tepe Totalde iyi
Keşanlı Ali Kanal D tarafından ateşe atılmış dizilere eklendi. Kazanmak İçin bir dakika bu zorlu günde iyi oranlar alıyor
Dikkat edilmeli oranlar:
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]48[/TD]
[TD]MERLIN (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]25:59:40[/TD]
[TD]25:59:59[/TD]
[TD]00:00:19[/TD]
[TD]1,51[/TD]
[TD]12,66
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu saatte iyi oran almış
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]75[/TD]
[TD]BEYAZ SHOW[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]02:25:22[/TD]
[TD]00:11:43[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cuma gecesinin devamı herhalde

İffet Ab grubunda,Yahşi Cazibe total grubunda fena gitmemiş .Günün kazananlari: Yetenek Sizsiniz Türkiye,Şefkat Tepe,Lale Devri

[TD]45[/TD]
[TD]PASAPORT[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]15:06:02[/TD]
[TD]16:36:42[/TD]
[TD]01:07:11[/TD]
[TD]1,71[/TD]
[TD]7,69[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

iyi gitmiş ya bu arda ilk 20 de neredeyse 8-9 tane stv var ilginç...

STV'nin hafta sonu yakaladığı çıkış beni şaşırtıyor. Hafta içi de artık dha iyi yerlerde. Önemli bir değişiklik mi oldu STV'de benim fark etmediğim ?

Yetenek Sizsiniz Türkiye finale yaklaşırken zirvede yer aldı
Lale devri güzel oranlarla totalde ve AB`de 2ci oldu
İffet AB`de çıkışa geçerek 4cü oldu. Umarım dizi Yetenek Sizsiniz bitince zirvede yer alır
Bir Erkek Bir Kadın yine Ab`de daha iyi
Yahşi Cazibe iyi oranlar almış
Şevkat Tepe Totalde iyi
Keşanlı Ali Kanal D tarafından ateşe atılmış dizilere eklendi. Kazanmak İçin bir dakika bu zorlu günde iyi oranlar alıyor
Dikkat edilmeli oranlar:
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]48[/TD]
[TD]MERLIN (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]25:59:40[/TD]
[TD]25:59:59[/TD]
[TD]00:00:19[/TD]
[TD]1,51[/TD]
[TD]12,66
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu saatte iyi oran almış
[TD]75[/TD]
[TD]BEYAZ SHOW[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]02:25:22[/TD]
[TD]00:11:43[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cuma gecesinin devamı herhalde

O saatte alınan 12-13 share çok az. Başarılı kabul etmemiz için 20 share civarında olması lazım en az. :)
Ayrıca Merlin'in sadece 19 saniyelik kısmı girmiş listeye :):)