FF Sorgu Odası - Hafta 4 - Sorgudaki İsim Kim Olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FF Sorgu Odası - Hafta 4 - Sorgudaki İsim Kim Olsun

• darksaal

Oy: 0 0.0%
  • BesaleT

Oy: 7 35.0%
  • emreemreu

Oy: 0 0.0%
  • cevaa

Oy: 1 5.0%
  • primavera

Oy: 5 25.0%
  • RevaN

Oy: 2 10.0%
  • duygusal x kişi

Oy: 5 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duygusal x kişi dedim :)

sonuç noldu maç kaç kaç arkadaşlar:)

up up kullanmayanlar kullansın

Büyük olasılıkla bir üye olacak bu hafta, hala o yönde gidiyor anket. :)

ya bende olmak istiyorum ankettee. :D

Artık haftaya, perşembe 20:00 ile cuma 20:00 arasında bir konu vasıtasıyla talepleri aldık. O sırada sen görmedin herhalde. Haftaya yine bu saatlerde talep toplayacağız. O sırada talebini beyan edersen ankete eklenirsin. :)

o zaman besalet olsun... oyum besalete...

Besalet, primavera ve duygusal x kişi aynı oyda, heyecan dorukta. :)

Ama adaylardan hiç biri konuya gelip propoganda yapmıyor, nasıl yarış anlamadım. :) Biz up'luyoruz konuyu. :)

Besalet diyecektim, sonra düşündüm bu arkadaşı forumda göremiyorum uzun zamandır diye primavera adlı üyeye verdim kim bilmiyorum ama dedim 5 olsun oyu:)

vallahi 3 kişiden sadece besalet sürekli online diğer üyeler biraz sıkıntılı gibi geliyor bana

Besalet diyecektim, sonra düşündüm bu arkadaşı forumda göremiyorum uzun zamandır diye primavera adlı üyeye verdim kim bilmiyorum ama dedim 5 olsun oyu:)

kimi forumda görmüyorsun...primaverayı mı .. her gece saat 01 de foruma girer 05 e kadar forumdadır .. gece forumu tek başına ayakta tutan kişidir:)))

kimi forumda görmüyorsun...primaverayı mı .. her gece saat 01 de foruma girer 05 e kadar forumdadır .. gece forumu tek başına ayakta tutan kişidir:)))

Kalınlaştırdığım yeri bir daha okursan anlarsın.:)

iyi iyi primevera gece online ise sıkıntı yok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...