Yaz Dizilerini Ozluyormusunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,920
Puanı
1,061
artik reyting almiyor diye tarih olmak uzere yaz dizileri.peki yaz dizilerini ozluyormusunuz?simdiye kadar hangi yaz dizilerini izlediniz?

yazın hiç dizi seyretmiyorum ve özlemiyorumda .. aklımda kalan bir yaz dizisi yoktur..

destere yaz dizisi hic izlenmezmi?bi de aile dizisi olursa...eger olursa bu yaz icin sana tavsiye ederim.inan Acunun Survivorindan daha cok zevk alacaksin.

destere yaz dizisi hic izlenmezmi?bi de aile dizisi olursa...eger olursa bu yaz icin sana tavsiye ederim.inan Acunun Survivorindan daha cok zevk alacaksin.

genelde yazın tv açmıyorum .. acunu izlediğimi nerden çıkardın.. yazın tatil havasına giriyoruz memleket değişiyor şehir değişiyor bir yerde sabit kalamıyoruzki tv açalım..

Yaz dizileri genellikle 60 bölümü aşmıyor. Ama şimdiye kadar en sevdiğim dizi Küçük Sırlar yazın başlamıştı. Aslında yazın çok tv seyredilmediği için 3 reytingle bile gün birincisi olan diziler vardı. Ama Küçük Sırlar 14 temmuzda 6.29 reytingle başlamış, ağiustos ayında 8 reytngi geçmişti. Keşke Eylül ve ya Ocak ayında başlasaydı. En az 10 reytingi geçerdi okul bölümleriyle. Zira bir çok dizi gördüm de eylül ve ya ağustos ayında yeni sezona merhaba dedi ama reytingleri sonra arttı. Mesela Lale Devri.Bu yılkı yeni sezon reytingi. Oysa şimdi 8 reytingi geçiyor. Daha çok dizi saymak olur böyle. Bu yüzden keşke Küçük Sırlar bitmeseydi

20 ağustos cumartesi reytingleri
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]LALE DEVRI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]21:24:54[/TD]
[TD]2:00:38[/TD]
[TD]2,98%[/TD]
[TD]13,79%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu da ondan bir gece önce yayınlanan 19 ağustos cuma reytingleri

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:19:16[/TD]
[TD]1:47:12[/TD]
[TD]2,85%[/TD]
[TD]11,43%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arada pek fark yok

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yaz dizilerini kış dizilerinden daha çok seviyorum sanırım. Kışın birbirinden ağır dramalarla doluyor ekran ama yazın komedi ağırlıklı hoş işler çıkıyor.

Geniş Aile, Zoraki Koca, Cesaretin Var Mı Aşka aklıma ilk gelen yaz dizilerinden birkaçı. Akasya Durağı da yaz dizisi olarak başlamıştı ama sonradan epey bozduğu için onu saymıyorum. :)

En sevdigim yaz dizileri; Kücük Sirlar, Unutulmaz, Bitmeyen Sarki ve Kücük Kadinlar.

Ben ozan'a kismen katiliyorum.ama benim en sevdigim yaz dizisi Iki Aileydi.o diziyi hakikaten cok ozluyorum.bu konuyu acmamin en buyuk sebebi de bu dizi.

takas ne isterdim.biliyormusun vadinin yaz dizisi olmasin.guzel olurdu ha.dusunsene memati kisa siyah pantolon siyah Tshirt su tapancalariyla kavgalar...guzel olurdu.bak o zaman vadi ilk sirayi alirdi

Emre kinay ve iclal aydinin basrolunde oynadigi guzel aile dizisiydi destere.aa bu arada besiktas gol yedi.

kavak yelleride yaz dizisi olarak başlamamışmıydı onun ilk sezonuda güzeldi :)