Kanal D'de Sevdiğinizden Sevmediğinize Dizi Sıralaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.Fatmagul'un Sucu Ne - 80%
2.Kesanli Ali Destani - 10%
3.Umutsuz Ev Kadinlari - 4%
4.Arka Sokaklar - 3%
5.Oyle Bir Gecer Zaman Ki - 1%
6.Yalan Dunya - 1%
7.Kanit - 1%
8.Kuzey Guney - 0%

1.Fatmagul'un Sucu Ne - 80%
2.Kesanli Ali Destani - 10%
3.Umutsuz Ev Kadinlari - 4%
4.Arka Sokaklar - 3%
5.Oyle Bir Gecer Zaman Ki - 1%
6.Yalan Dunya - 1%
7.Kanit - 1%
8.Kuzey Guney - 0%

bana inat olsun diye mi yazdın? yoksa ilerleyen haftalarda kuzey güneyin, my ı geçmesi korkusundan dolayı mı yazdın? çok abes. yakıştıramadım sana. bi de kocaman bir sıfır vermişsin. benim yazımı görüpte mi kendinden geçtin?

bana inat olsun diye mi yazdın? yoksa ilerleyen haftalarda kuzey güneyin, my ı geçmesi korkusundan dolayı mı yazdın? çok abes. yakıştıramadım sana. bi de kocaman bir sıfır vermişsin. benim yazımı görüpte mi kendinden geçtin?
Kuzey Guney ile Muhtesemin arasinda 5 reyting far var kuzey guney muhtesemi asla gecemiycek.Sana inat olsun diye de yazmadim.Kanal D dizilerinden diger dizileri kuzey guneyden daha cok begendigim icin yazdim ve de Kuzey Guney'i ben hic izlemiyorum diger dizileri daha cok begeniyorum.Kuzey Guney'i hic beyenmedigim'den 0% yazdim.

rüya mı görüyon kardeş kuzey güney sakarya fıratı geçsin sonra sülümanın elini öpsün..