Çoğunlukla, kanalı değiştirmesem de başka işlerle uğraşıyorum.
S.G.A.T. bu konu da muhteşem bence, zira özellikle kreys ve takas'ın "Ben Muhteşem Yüzyıl/Kurtlar vadisi Pusu'nun reklamlarını bile izliyorum." deme olasılığı yüksek. Onlar onu diyince zaten konu istenen yöne doğru evrilmiş olur.
İşini biliyorsun
dostum, adamın dibisin.
ama yeter.ben boyle kon acmagi seviyorum
bu konumun hit olacagina inanmiyorumYok ya, kötü bir şey demedim. Sadece olacakları görür gibiyim, onu ifade ettim.
ooh admini gorunce konum kilitlendi sanim.malum admin kilt msji isinda oek benim konular msj atmiyoKanalı değiştirmem bilgisayara geçerim direkt Veya başka işlerim varsa onları hallederim...
ooh admini gorunce konum kilitlendi sanim.malum admin kilt msji isinda oek benim konular msj atmiyo
Ozan'a haksızlık ediyorsun, ben kaç defa gördüm sana mesaj attığını. Konuların belki senin bile öngörmediğin şekilde ilerleyince kilitleniyor haliylen, bir zorunluluk doğuyor maalesef.[/QU dogrudur.benim konularimda bazen tartisma oluyor.ama ince bir tartisma yuzunden konu kilitlenmez.erkegiz biz.biraz tartisma olabilir.
Endgame kardesim konuyu kapatmak sana dusmez.tartisma yok bir sey yok.
Konuyu kapatmak derken tüm konuyu demedim,seninle orada konuştuğumuz mevzuyu kastettim ki kapandı sanırım
Takas beklediğim cevap geldi senden.
takas o kadar da kvp seveni degilmis demek kicunki reklam zamani dizi baslaya bilir ve boylelikle dizinin bir bolumunu kacirirsin.