Diziler Reklama Gittiğinde Kanalı Değiştiriyor musunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,921
Puanı
1,061
mesela ben 20 saniyelik reklamlarda bile kanal ceviriyorum
:oley:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çoğunlukla, kanalı değiştirmesem de başka işlerle uğraşıyorum. :)

S.G.A.T. bu konu da muhteşem bence, zira özellikle kreys ve takas'ın "Ben Muhteşem Yüzyıl/Kurtlar vadisi Pusu'nun reklamlarını bile izliyorum." deme olasılığı yüksek. Onlar onu diyince zaten konu istenen yöne doğru evrilmiş olur. :)

İşini biliyorsun dostum, adamın dibisin. :)

Çoğunlukla, kanalı değiştirmesem de başka işlerle uğraşıyorum. :)

S.G.A.T. bu konu da muhteşem bence, zira özellikle kreys ve takas'ın "Ben Muhteşem Yüzyıl/Kurtlar vadisi Pusu'nun reklamlarını bile izliyorum." deme olasılığı yüksek. Onlar onu diyince zaten konu istenen yöne doğru evrilmiş olur. :)

İşini biliyorsun
dostum, adamın dibisin. :)

ama yeter.ben boyle kon acmagi seviyorum

ooh admini gorunce konum kilitlendi sanim.malum admin kilt msji isinda oek benim konular msj atmiyo

Ozan'a haksızlık ediyorsun, ben kaç defa gördüm sana mesaj attığını. :) Konuların belki senin bile öngörmediğin şekilde ilerleyince kilitleniyor haliylen, bir zorunluluk doğuyor maalesef.

Ozan'a haksızlık ediyorsun, ben kaç defa gördüm sana mesaj attığını. :) Konuların belki senin bile öngörmediğin şekilde ilerleyince kilitleniyor haliylen, bir zorunluluk doğuyor maalesef.[/QU dogrudur.benim konularimda bazen tartisma oluyor.ama ince bir tartisma yuzunden konu kilitlenmez.erkegiz biz.biraz tartisma olabilir.

ben simdiden kendim konumu cevaplayayim.cunki aksam bu konuda msj yazmak zor olacak.ben butun reklamlarda ne olursa olsun kanali ceviririm.

S.G.A.T. erkek-kadın ayrımına girersek iyice batarız. Burada halka açık bir yayın yapılıyor, bu işlerin erkeği-kadını olmaz. Hem seviyesizliktir eleştirilen, tartışmalara hepimiz açığız. Bence bu konuyu bu haliyle kapatalım.

sadece kurtlar vadisi sırasında pek değiştirmem uzun reklamlarda değiştiririm.başkada 1 saniye bile olsa değiştiririm mutlaka :D

Evet fark ettim takas, ben hiç değiştirmezsin diye düşünmüştüm ama beklediğim kadar katı fikirli çıkmadın. :)

takas o kadar da kvp seveni degilmis demek ki:)cunki reklam zamani dizi baslaya bilir ve boylelikle dizinin bir bolumunu kacirirsin.

Çok merak ettiğim film vs ise beklerim ama nadir olur bu, kumanda elimde sürekli kontrol, aramızdan hiçkimsenin reklamlara baktığına inanmıyorum..Reklama girdimi dizi direk kanal değiştirilir tüm olay budur.:)

ben her zaman değiştiririm.. ama değiştirsemde istemediğim proğramlara rastlamam . mesela perşembe veya diğer günler tnt frekansı silinmiş olduğu için zararlı şeyler ekranda görünmez:))

endgame sanırm buda beklediğin cevaptı..:) maksat S.G.A.T IN KONUSUNA KATKI YAPMAK:))

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.