Muhtesem Yuzyil'da Pargali bu bolumde olurmu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,917
Puanı
1,061
Muhtesem yuzyilin yeni bolum fragmaninda Muhtesem Suleyman veziri-azami Pargali ibrahime kizip hanceri eline aliyor.Peki bunun devaminda ne olur? NOT:tarihten de bilindigi kadariyla pargali ibrahim S.suleyman tarafindan olduruluyor.

Muhtesem yuzyilin yeni bolum fragmaninda Muhtesem Suleyman veziri-azami Pargali ibrahime kizip hanceri eline aliyor.Peki bunun devaminda ne olur? NOT:tarihten de bilindigi kadariyla pargali ibrahim S.suleyman tarafindan olduruluyor.

ölmicek tabi :) timur savci meral okay açıklama yapmisti pargali ibrahim uzun süre m.yüzyılda diye ölmiycegi kesin :)

Son düzenleme:
benim bildiğim kadarıyla kendi eliyle öldürmüyor cellatlara öldürtüyor

Daha ölmesine çok var kanımca, daha çok bölüm var yazılacak, Pargalı'yı erken feda etmek istemez Meral Okay. :) Bu arada başlıktaki tuhaflığı düzeltmeyi düşünüyor musun? :)

Bu olay gizliden oluyordu, pargalı uyurken öldürülüyordu.:) Tabi Süleyman tarafından öldürüldüğü kesin değil.

Daha ölmesine çok var kanımca, daha çok bölüm var yazılacak, Pargalı'yı erken feda etmek istemez Meral Okay. :) Bu arada başlıktaki tuhaflığı düzeltmeyi düşünüyor musun? :)

bu sezon sonu ölür...
benim merak ettiğim mihrimah karakteri kim olacak çünkü tarihte mihrimahta hürrem kadar etkili bir kadın .. bu rol için iyi bir oyuncu seçmeleri lazım..

Daha ölmesine çok var kanımca, daha çok bölüm var yazılacak, Pargalı'yı erken feda etmek istemez Meral Okay. :) Bu arada başlıktaki tuhaflığı düzeltmeyi düşünüyor musun? :)[/QU tuhaflikmi?ben tuhaflik goremiyorum?

Türkçe karakterler yok, aslında senin yazdığın hiç bir şeyde Türkçe karakter yok. :) Bir de başlıktaki "mü" olması gereken "mu" ayrı yazılacak. :)

S.G.A.T. bu çok zorlama bir başlık olmuş.. filmi izlemeyen anca böyle bir başlık atar.. ne zaman ölecek diye başlık açmıştın sanırım buna gerek bile yoktu..