4 Mart 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 6 31.6%
  • Red Kit - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 3 15.8%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 10.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
her film konusunda fikir sahibi olmak için 20 dakika izlemişimdir tahammül sınırım bu kadar:) samanyolu dizileride hiçbir zaman değişiklik olmaz, hep birbirlerinin benzeridir.. ayrıca üç beş tane kadrolu vasat oyuncusu vardır.. stv nin her filminde oynar bunlar.. masrafsız cillop gibi filmler ortaya çıkar:)

Vallahi sabrina hayranim :))))) stv ye 20 dakika dayamak herkesin becerebilecegi bisey degil :))))))

farklı desenler dizisi için çok fazla masrafa gerek yok üçbeş tane vasat işsiz ucuza gelecek oyuncu, kırık dökük bir kamera yine işsiz güçsüz bir yönetmen bulman yeterli çekimleride gecekondu mahallesinde yap, lafların arasına bolca kader kısmet ekle al sana taş gibi dizi hem ucuza hem de reytingi bol yumurta kıvamında bir film...
bu tarz diziler için görüntü yönetmeni gerekmez kameraman o işi yapar..
kostüm dekor gerekmez mahallenin yaşlı kadını cevriyeye sor o söyler.

İşin özeti işte bu! :)

farklı desenler dizisi için çok fazla masrafa gerek yok üçbeş tane vasat işsiz ucuza gelecek oyuncu, kırık dökük bir kamera yine işsiz güçsüz bir yönetmen bulman yeterli çekimleride gecekondu mahallesinde yap, lafların arasına bolca kader kısmet ekle al sana taş gibi dizi hem ucuza hem de reytingi bol yumurta kıvamında bir film...
bu tarz diziler için görüntü yönetmeni gerekmez kameraman o işi yapar..
kostüm dekor gerekmez mahallenin yaşlı kadını cevriyeye sor o söyler.

Bence bilip bilmeden konusma, sen suan tarihi bir evi elestiriyorsun , o ev Antik ! Oyunculari elestiriyorsun ama Fetih1453 de Fatih sultan mehmetin karisi Farkli desenlerde oynuyor, bence gereksiz yere insanlarin emegine laf atma!

Araf Zamanı, Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi ve birazda Los Angeles Lakers - Miami Heat maçını izledim. :)

Bence bilip bilmeden konusma, sen suan tarihi bir evi elestiriyorsun , o ev Antik ! Oyunculari elestiriyorsun ama Fetih1453 de Fatih sultan mehmetin karisi Farkli desenlerde oynuyor, bence gereksiz yere insanlarin emegine laf atma!

emeğe değer veriyorsan oyuncuların alınterinin karşılığını almasını istersin olur biter.. bende emeğe değer veriyorum oyuncular emeklerinin karşılığını maddi olarak alsın buna diyecek bişeyim yok..
ama filmi eleştirmekle verilen emeği eleştirmek arasında fark var film berbatsa berbat derim oynayan çok emek vermiş onun gül yüzü hatrına süper film diyemem ona bakarsan emeksiz hiç bir film yok tüm filmler belli bir emek karşılığı hazırlanıyor ama iyi film var vasat film var kötü film var bunun emekle alakası yok bunu karıştırma birbirine..
filmi övmek istiyorsan översin ama benim eleştirime karışamazsın hiç kimsenin böyle bir hakkı yok..

son olarak kanalizasyonda çalışan işçilerin alınterine emeğine saygı duyarsın, ama sırf emek veriliyor diye gidip kanalizasyonu seyretmezsin..

Stvnin konsepti belli...

1. eger kotuluk yaparsan sonunda basina kotuluk gelir. (mesela rusvet aliyorsan kizin intihar eder. iftira atiyorsan bisey olur seni vururlar)

2. iyilik yap iyilik bul (mesela son paran var birisi senden yardim istedi o parayi ona verirsen bi bakarsin banka hesabina bilmedigin yerden para yatmis )

3. annenin babanin sozunu dinlemezsen basina kotu bisey gelir..

4. turkiyeyi surekli kotu adamlar planlariyla karistirmak ister. bir yigit (polis doktor...
)cikar hepicigini dize getirir

5. eger iyi kalpliysen kesin sakali dedeler ve hizir gelir senin sorunu cozer

bunlar guya hepsi din adina yapiliyor. aslinda yukardakileri cogu hurefe ve islamla alakasi yok hatta islam taban tabana zit.. her yaptigimizin cezasi veya iyiligi dunyada bulacsksak Allah neden cennetti ve cehenmi yaratti.

Son düzenleme:
FOX'TAKİ ARAF ZAMANI ASLINDA DAHA İYİ OLABİLİR İLERİ Kİ HAFTALARDA İNŞALLAH YÜKSELİR!
Umutsuzlar düşmüş biraz!
YST hiç güzel değil! nasıl bu kadar reyting alıyor.. acundan nefret ediyorum..
HALUK EROĞLU Hepimiz FOX izliyoruz

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]87
[/TD]
[TD] BENİ AFFET (TKR)
[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 15:09:45[/TD]
[TD] 17:12:58[/TD]
[TD] 01:41:45[/TD]
[TD] 1,25[/TD]
[TD] 4,68 TOTAL oranları

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu ben efsaneyım gordugum en ıyı fılmlerden bı tanesı. Defalarca ızlememe ragmen dun gece bı daha ızledım. Tam arsıvlık bır fılm...

Adam lar bal gibi film yapiyor (sefkat tepe ,farkli dslr) reyting leri de super stv için.

reytingleri çok veya az demedim filmin oyuncu kadrosunun yetersiz olduğunu söyledim konuların saçma olduğunu söyledim bence berbat bir film sence çok güzel bir film.. sen filmi överken ben nasıl itiraz etmiyorsam, ben filmi eleştirirkende sen saygı göster yeterli..
dünyada 7 milyar insan var 7 milyar farklı düşünce tarzı var yeterki herkes birbirine saygı göstersin..

farklı desenler bı kac ay once ılk 20ye gıremıyodu. Sımdı zırveye oynuyor. Sbt yapıyosun bellı etme barı