Terra Nova'yı nasıl buldunuz?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,676
Puanı
1,060
Terra Nova'yı nasıl buldunuz?
İlk bölümünü nasıl buldunuz?
kaçıncı olur
yorumlarınızı dakika dakika bekliyorum

daha once internette izlemistim. 2. sezonu heyecanla bekliyorum ama reytinglerde pek umutlu degilim. ozelliklede cok zor bir güne koydukları icin ilk 25 fazlasıyla yeterli olucaktır diye dusunuyorum. zaten fox telif hakkı vermedigi icin yani diziye herhangi bir para odemedigi icin cuma gunune koymus olabilir diye dusunuyorum. cunku foxun cuma gunune koyucagı hicbir dizi basarı yakalayamicaktır. bunun icinde fox cuma gunune dizi koyup zarar edicegine baska ülkedeki kanalında yayınlanan diziyi cuma gunune koydu. boylece hic zarar etmeden cuma gununden ne kadar kazanırsam kardır diye dusundu. diye dusunuyorum. sadece tahmin

10-15 dk.sini izleyebildim. ilginç geldi fakat Yalan Dünya Forever!...Çok yanlış güne konulmuş.

bencede yanlış güne konulmuş izlemeyi planlıyordum ama yalan dünyayı görünce unutmuşum :D

tekrarını izledim film güzeldi.. saati yanlış cumartesi 23 civarı olsa süper olurdu..

şimdi internetten izledim ilk 2 bölümünü hiç sıkmadı gayet güzel bir dizi izlemeyede devam ediyorum :D

bnde azcık göz atim dedim ama konusunu anlamdım sıkıldım değştrdim...

bnde azcık göz atim dedim ama konusunu anlamdım sıkıldım değştrdim...

konusu 2149 da geçiyor o zaman hava kötü olmuş oksijen azalmış temiz hava kalmamış o zaman teknoloji de ileride adamlar gizli bi yer yaratmışlar havası temiz sağlıklı bi yer oraya gidiyor daha doğrusu hayatın yeni başlangıcı...

konusu 2149 da geçiyor o zaman hava kötü olmuş oksijen azalmış temiz hava kalmamış o zaman teknoloji de ileride adamlar gizli bi yer yaratmışlar havası temiz sağlıklı bi yer oraya gidiyor daha doğrusu hayatın yeni başlangıcı...

yani konusu baştan sona sallamasyon:)) ama geçmişe yönelik sallamasyon filmleri seviyorumda gelecekle ilgili olanlar sarmıyor..