Türkiye En Pahali Ve Kalitleli Dizileri Hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,909
Puanı
1,061
Yorumlarinizi Bekliyorum.

kurtlar vadisi kalite açısından açık ara önde bildiğim kadarıyla çok pahalı

Türkiyenin En Pahalı Projesi Muhteşem yüzyıl Aksini İdda Eden varsa kanıtlarım :)

Türkiyenin En Kaliteli Projesi Kurtlar Vadisi Pusu dur 9 Senedir Senaryo eskimeyen yılların alıp götüremeyecegi Aklımızdan Çıkmayan Süleyman Çakır Öldügünde öldüren adamlarin dayak yemesi Falan gerçekten oldukca etkileyici

En pahalısı Muhteşem Yüzyıl'dır diye düşünüyorum.

En kalitelisi ise Leyla ile Mecnun'dur bana göre. IMDB'de hala Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi ilk 10 dizisi arasında...

En pahalı muhteşem yüzyıldır:)
en kalitelisi şu anda behzat ç,eskiden geniş aile

Vikipedia Resmi bilgileri m.yüzyil en pahali proje

Senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı ve yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği dizi 3.500.000 TL bütçesiyle Türk televizyon tarihinin en pahalı projesidir.[SUP][2][/SUP]

Son düzenleme:
en pahalı ve kalitelisi muhteşem yüzyıl. tabi o paraya daha iyileride yapılabilir

Sizi Gidi Muhtesem Yuzyilcililar.Muhtesem yuzyil soyleyenler YANLIS soyluyor.9yildir devam eden Kurtlar Vadisi TARTISMASIZ EN PAHALI PROJE.sadece KURTLAR VADISI IRAK filmi buna subut.bundan baska Her Seye Ragmen adli dizinin Ilk Bolumune 2Mln para gitmisti

Sizi Gidi Muhtesem Yuzyilcililar.Muhtesem yuzyil soyleyenler YANLIS soyluyor.9yildir devam eden Kurtlar Vadisi TARTISMASIZ EN PAHALI PROJE.sadece KURTLAR VADISI IRAK filmi buna subut.bundan baska Her Seye Ragmen adli dizinin Ilk Bolumune 2Mln para gitmisti

arkadasim diziden bahsediom

En pahalı Muhteşem Yüzyıl diye biliyorum bende
En kaliteli diziler ise SUSKUNLAR,MUHTEŞEM YÜZYIL VE UÇURUM

En pahalisi: KVP
En kalitelisi: KVP

Kimseyle tartismak istemiyorum bu Benim görüsüm

En pahalisi: Muhtesem Yüzyil
En kaliteli: Muhtesem Yüzyil, Fatmagül'ün Suçu Ne, Uçurum, Adini Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadinlari ve Iffet