Hangi Dizinin Saati Ve Ya Günû Degissin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilk sezonu çarşambaydı yani çok kısa bi süre oldu sonra perşembe oldu ve 8 yıldırda öyle bence çarşamba olsa totalde 1. ab de 2. olurdu :D
Yani AB de Muhtesem Yuzyili gecemeyecegini Inkar Etmiyorsun oylemi?takas sana ne oldu abi bu gun?
Ama ben sana bir sey soyleyimmi bence carsamba vadisi Muhtesem yuzyili gecer.cunki M.Yuzyili izleyenlerin cogu vadiyi de izliyor.

Yani AB de Muhtesem Yuzyili gecemeyecegini Inkar Etmiyorsun oylemi?takas sana ne oldu abi bu gun?
Ama ben sana bir sey soyleyimmi bence carsamba vadisi Muhtesem yuzyili gecer.cunki M.Yuzyili izleyenlerin cogu vadiyi de izliyor.
bana bişey olmadı ben her zaman doğruları söylerim ab de zor geçeriz ama totalde rahat geçeriz :D

bence bugün sende bir tuhaflık var S.G.A.T..... bu mesajı inanarakmı yazdın yoksa yazmış olmak içinmi yazdın:) bence yazmasaydında olurdu:)

gucu yetiora tnt koysun vadiye herkez kuser total vadi 12 zor gecio ab muhtesem tek o.b.g.z yarisir

vadinin günü değişmez ama kimse de küsmez kreys rahat ol :D vadi yine aynı reytingini alır ama muhteşem yüzyıl vadi gelirse düşer 10 reyting alamaz totalde

hayal gucun cok .d m.yuzyil ozeti yarisamaz ozeti bile fark atar

valla aga senin hayal dünyan çok geniş muhteşem yüzyıl daha 1 yıllık dizi vadiyle kıyaslanamaz bile o kadar büyütme bence muhteşem yüzyıl vadinin yanında bi hiçtir bunu unutma.

valla aga senin hayal dünyan çok geniş muhteşem yüzyıl daha 1 yıllık dizi vadiyle kıyaslanamaz bile o kadar büyütme bence muhteşem yüzyıl vadinin yanında bi hiçtir bunu unutma.

yo gucu yetiosa koysun m.yuzyil fark atar bu benim gorusum gucu yetiosa koysunlar

yo gucu yetiosa koysun m.yuzyil fark atar bu benim gorusum gucu yetiosa koysunlar

vadinin gücü herşeye yeter rahat ol.daha 1 yıllık diziyi bi efsaneyle karşılaştırmanı anlamadım bi de vadiyi izliyom diyosun vadiyi izleyen biri bunları söyleyemez.vadi 9.yılında tnt de yayınlanmasına rağmen muhteşem yüzyılla aynı reytingleri alıyo.muhteşem yüzyıl tnt de oynasa 7 reytingi geçemez hele 9 yıl oynasa ortada reyting kalmaz :D

vadinin gücü herşeye yeter rahat ol.daha 1 yıllık diziyi bi efsaneyle karşılaştırmanı anlamadım bi de vadiyi izliyom diyosun vadiyi izleyen biri bunları söyleyemez.vadi 9.yılında tnt de yayınlanmasına rağmen muhteşem yüzyılla aynı reytingleri alıyo.muhteşem yüzyıl tnt de oynasa 7 reytingi geçemez hele 9 yıl oynasa ortada reyting kalmaz :D

benim gorusum bu m.yuzyil gecer herkez kendi gununde oter m.yuzyil dunya en cok satilan dizi

benim gorusum bu m.yuzyil gecer herkez kendi gununde oter m.yuzyil dunya en cok satilan dizi

tabi herkes kendi gününde güçlüdür ama vadi çarşamba olsa özetini falan geçemez demen komik.vadi izleyicisi fanatiktir gün ve saat farketmez kanal da farketmez.kurtlar vadisi ortadoğuda 1 numara 4 tane sinema filmi var hatırlatırım kurtlar vadisi ırak 4 milyonu geçti.