gününün değişmesi gibi bişey söz konusu bile olamaz ama saati 21.45 tir vadinin
Allah'a sükür sonunda 13+ yükseldi. Bence gelecek haftadan itibaren yeni bölümün yayin saati 21:45'e alinmasi lazim.
gününün değişmesi gibi bişey söz konusu bile olamaz ama saati 21.45 tir vadinin
Allah'a sükür sonunda 13+ yükseldi. Bence gelecek haftadan itibaren yeni bölümün yayin saati 21:45'e alinmasi lazim.
Senin isinde zormus be kardes.Pis Yedili / Cumartesi 20:00 , Koyu Kirmizi / Pazar 20:00.Nedense pis yedili'yi cok seviyorum ama diger yandan'da Ucurum va o yuzden pis yedili'ye bakamiyorum.Koyu Kirmizi ise diger pazartesi Bir Zamanlar Osmanli Kiyam basliyor koyu kirmizi'ya bakamayacagim.
yasin çocuklar duymasın ve arka sokaklari gece yarısı 03:30 civarı verseler kurtuluruz![]()
Kurtlar Vadisine 13+ uyarlamasi getirildimi ki?
evet geçen bölüm +13 oldu artık![]()
Sevinmissin?niye +13 iyimi?
aynen tam zamanı +13 olmuşken bi de bu hafta maç var 8 de 10 da başlarsa reytinglerde de hiç bir sorun olmaz süper olur süper![]()
Takas ben bir sey anlayamiyorum.Kvp 1 rating yukselse ve ya azalsa ne fark olacak ki?zaten kvp hep ilk siralarda.fatmagulu gecse ne olur gecmese ne olur?
+13 e geçmesiyle şiddet artar ve saati belki 10 a alınırbu da reytingleri yükseltir.
şiddetten kastım aksiyon sahneleriSiddetin artmasi iyi bir seymi be abi?
terra nova'nın değişsin saati![]()
Ne Diyorsun?ARKADASLAR ISTE FORUMUN EN AKTIF 3 ISMINDEN BIRI OLAN TAKAS'IN TARIHI MESAJI.
doğru diyosun aslında![]()
Bence de 21.45 iyi.Ama boyle bir seyde var ki Kurtlar Vadisinin kendi gunu Persembe Kendi saati 20.00
İlk başladığında çarşambaydı vadi sonra perşembe oldu ve hep öle kaldı kalacak hep 20.00 yazıyodu ve 21.45 de baslıyodu yine öle olsun
Kurtlar Vadisi Hakikaten Carsamba Yayinlandimi?
Merak ediyorum da acaba kvp carsamba yapsa reytingler nasil olurdu.Bir Fikri olan varmi?