1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Suskunlar ilk bölümüyle ne kadar izlendi ?

Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kurtlar Vadisi Pusu arasındaki rekabette gülen taraf hangisi oldu ?

Alemin Kıralı güçlü rakipleri karşısında nasıl bir sonuç aldı ?

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne yine iki grupta da zirvede.

Kurtlar Vadisi Pusu, zirvenin hemen peşinde ikinci sırada. Özellikle A/B'de rakibinin çok az bir farkla gerisinde kaldı.

Suskunlar, ilk bölümüyle beklentileri karşılayarak çok iyi bir başlangıç yaptı. Dizi, totalde 5. olurken A/B'de ise 3. olmayı başardı. Kurtlar Vadisi Pusu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizilerinin karşısında nihayet bir dizi tutunabildi gibi gözüküyor.

ATV'nin iyi işlerinden biri olarak dikkat çeken Alemin Kıralı bu hafta düşüş yaşasa da yine iyi oranlar alarak kanalını sevindirdi. Dizinin ardından yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster de yine iyi bir performans sergiledi.

STV'de yayınlanan Sahte Kabadayı, yıllardır onlarca belki de yüzlerce kez yayınlanmasına rağmen yine çok iyi bir sonuç alarak günün sürprizini yaptı.

Kalbim 4 Mevsim ise iyice gerileyerek ilk 100'e dahi girememiş. Dizinin yayından kaldırılması artık an meselesi.

Son düzenleme:
suskunlar fena değil..ama tam ezel çakması herşeyiyle

tahminimce bu hafta totalde 1. Kurtlar Vadisi Pusu olacaktır. Onu Fatmagül'ün Suçu Ne? takip eder yani bu hafta Fatmagül'ün Suçu Ne? düşücektir. Show Tv'nin yeni dizisi olan Suskunlar 6. veya 7. olur ama ilk 5'e giremez :)

Vadi nin ilk 30 dakikasi baya durgubdu ama su anda heyecan artti süper ilerliyor.

Bizim Forums bakilirsa suskunlar vadi nin degil fgsn nin reytingini calacak

Vadi nin ilk 30 dakikasi baya durgubdu ama su anda heyecan artti süper ilerliyor.

Bizim Forums bakilirsa suskunlar vadi nin degil fgsn nin reytingini calacak

hayır suskunlar tamamen ezel styli yani erkek agırlıklı izleyiciye hitap ediyor silahlar planlar falan filan işte..(fatmagülle tek benzerliği tecavüz :))))))) ) ama kurtlar vadisine senaryo ve çekimleriyle açık ara fark atar

fatmagulu ızledım. Son 15 bolumun en heyecanlısıydı 2-3 reytıng fark atıp bırıncı olur :)

fatmagül yine nefes kesen heyecanlı bir bölümle karşımızdaydı.. açık ara zirvedeyiz..

Suskunlari izliyorum, süper dizi artik Persembegünü de dizim var :DD

Saat 21:00'du Suskunlar'a bakayim dedim (Fatmgül reklama girmisti) baktim dizi bitmis. 23:00'de tekrarini izleyecegim su an basarili program Bugün Ne Giysem var.