Arslan Bey: Kendisi büyük ihtimalle bir üst tura yükselecektir. Forumda özellikle bu ay baya aktif olan biri. Yorumlari çok güzel.
beyazsoy: Yorumlari bazen yanlis anlasiyor ve bu yanlis anlasma daha da büyüyor ve istenmedik yerlere variyor. Ama genel olarak aktifti bu ay.
capslock: Basarili bir üye, aktifti bu ay ama daha fazla konu açabilirdi diye düsünüyorum.
Cenation: Güzel yorumlarda bulunan bir üye, ve fazlasiyla aktif olan.
Danger UA!: Güzel yorumlarda bulunan. Sevilen bir üyemiz.
destere: Fatmagül hayrani ve güzel yorumlarda bulunuyor. Kendisine basarilar dilerim.
duygusal x kişi: Birçok kisiye bir konuda agir yorumlarda bulunan bir 'abimiz'. Ama kendisi de cömert davranarak hatasini anlayip özür diledi.
endgame: Çok basarili üye, yorumlari çok hos. Çok cana yakin, sevilen bir üye.
Fb_King: Nickinde anliyorsunuzdur, Fenerbahçe hayrani ve FavoriForumum hayrani.
haluk792: FOX'u haftada 7 gün, günde 24 saat takip eden bir üyemiz. Tabi bu hos birsey, çünkü FOX'la ilgili konulari hep Haluk'tan ögreniyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz.
hayret bi şey: Kendisi bu ay pek fazla atkif olamadi ama gelecek ay daha da aktif olacagini düsünüyorum.
kaan955: Sevilen bir üye ve 'zeka sorulari' bölümünde sorularimi hemen çözmeyi basaran bir Einstein. Basarilar.
kıymetli onur: Senaristimiz, kiymetlimiz. Basarili bir üye, dizilerine çok emek veren ve çok çaba gösteren bir üye.
kreys: Muhtesem Yüzyil hayrani. Güzel yorumlarda bulunuyor kendisi. Basarilar dilerim kendisine.
muhtesemyuzyil: Bir Muhtesem Yüzyil hayrani daha. Uçurum dizisini de takip ediyor anladigim kadariyla. Basarilar dilerim sana da.
Orcun_22: Çok eglenceli ve saygili bir üye. Güzel ve hos yorumlarda bulunan bir üye.
RevaN: Konularini çok begendigim bir üye. Kendisi son derecede nazik ve hosgörülü.
S.G.A.T.: Forumumuzda anketlerle ilgili güzel konular paylasan arkadasimiz.
Southern: Sevdigim ve saygi duydugum bir üye. Eglenceli, hos ve dürüst.
takas: Kurtlar Vadisi Pusu hayrani, kendisine yakin zamanda güzel bir sürprizim olacak.
Ulvi Ç.: Kendisi pek fazla aktif olamadi bu ay ama ilerleyen aylarda yine daha fazla aktif olacagindan eminim.
WesTxCoasT: Saygili bir üye. Kurtlar Vadisi Pusu hayrani, forumumuzu seven bir üye.
Yasin93: Bir Kurtlar Vadisi Pusu hayrani daha, sevilen bir üye.
Peki simdi oylarimi kime verecegimi açikliyorum:
Öncellikle hepiniz çok basariliydiniz bu ay. Bu ay geçen aylardan daha da güzel geçti, daha da aktifti üyelerimiz. Bu da beni çok mutlu ediyor ve diger yöneticileri.
Bende oyumu kime verdigimi söylemek istemiyorum. Ama oy vermem çok zor oldu diyebilirim. Herkese basarilar, unutmayin hepiniz favorisiniz