Şubat 2012 Ayının En Favori Üyesi | Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

5 Üyeye Oy Veriniz

• Arslan Bey

Oy: 12 70.6%
  • beyazsoy

Oy: 1 5.9%
  • capslock

Oy: 2 11.8%
  • Cenation

Oy: 8 47.1%
  • Danger UA!

• destere

Oy: 6 35.3%
  • duygusal x kişi

Oy: 0 0.0%
  • endgame

Oy: 11 64.7%
  • Fb_King

• haluk792

• hayret bi şey

• kaan955

• kıymetli onur

• kreys

Oy: 7 41.2%
  • muhtesemyuzyil

• Orcun_22

Oy: 10 58.8%
  • RevaN

• S.G.A.T.

• Southern

Oy: 3 17.6%
  • takas

Oy: 10 58.8%
  • Ulvi Ç.

• WesTxCoasT

• Yasin93

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Bu listede bu ay içinde 100 mesaj barajını geçen kişiler yer almaktadır ..

Bu ay Şubat 2012 ayının en favori üyesi başka bir şekilde seçeceğiz. Hazırlamış olduğum listede 5 üyeye oy vereceksiniz ve en çok oy alan 5 üye bir üst turda Şubat 2012 ayının en favori üyesi ödülüne layık gösterilecektir.

Liste:

Arslan Bey
beyazsoy
capslock
Cenation
Danger UA!
destere
duygusal x kişi
endgame
Fb_King
haluk792
hayret bi şey
kaan955
kıymetli onur
kreys
muhtesemyuzyil
Orcun_22
RevaN
S.G.A.T.
Southern
takas
Ulvi Ç.
WesTxCoasT
Yasin93

NOT: Kendinize oy vermek yasaktır!

Son düzenleme:
arslan bey,kreys,westxcoast ve yasin93 kardeşlerime verdim oyumu :D

Arslan Bey
Cenation
Danger UA
destere
endgame

Oyları verdiğim kişiler :smile:

takas
destere
arslan bey
muhteşem yüzyıl :) kardeslerime bin oyum olsa feda olsun..

Öncelikle aday olan herkese tebrikler. Aday sayısının sürekli artması bizleri sevindiriyor. Özellikle bu ay aday sayıları iyice arttığından dolayı oylamayı iki aşamalı yapmaya karar verdik. Listedeki adayların hemen hemen hepsi iyi bir aktivite gösterdiler bu ay. 80-100 arasında kalıp adaylığı sınırdan kaçıran da birkaç arkadaş oldu. Onlar da daha sonraki aylarda aday olurlar inşallah. :)

Burada çok fazla aday olduğundan ve sadece 5 kişi seçilmesi gerektiğinden bazı arkadaşlar doğal olarak çok az oy alacaklar, belki de hiç alamayacaklar. Bu gayet normal bir durum ve kötü olarak algılayabilecekleri bir durum yok. :)

Forumda diğerlerinden daha çok aktif olduğunu düşündüğüm, iyi işler çıkaran ve davranışlarıyla da diğer kişilere örnek olan 5 üyeye oyumu kullandım ben de. Ama bu isimleri açıklamaya gerek görmüyorum. :)

Arslan Bey: Kendisi büyük ihtimalle bir üst tura yükselecektir. Forumda özellikle bu ay baya aktif olan biri. Yorumlari çok güzel.

beyazsoy: Yorumlari bazen yanlis anlasiyor ve bu yanlis anlasma daha da büyüyor ve istenmedik yerlere variyor. Ama genel olarak aktifti bu ay.

capslock: Basarili bir üye, aktifti bu ay ama daha fazla konu açabilirdi diye düsünüyorum.

Cenation: Güzel yorumlarda bulunan bir üye, ve fazlasiyla aktif olan.

Danger UA!: Güzel yorumlarda bulunan. Sevilen bir üyemiz.

destere: Fatmagül hayrani ve güzel yorumlarda bulunuyor. Kendisine basarilar dilerim.

duygusal x kişi: Birçok kisiye bir konuda agir yorumlarda bulunan bir 'abimiz'. Ama kendisi de cömert davranarak hatasini anlayip özür diledi.

endgame: Çok basarili üye, yorumlari çok hos. Çok cana yakin, sevilen bir üye.

Fb_King: Nickinde anliyorsunuzdur, Fenerbahçe hayrani ve FavoriForumum hayrani.

haluk792: FOX'u haftada 7 gün, günde 24 saat takip eden bir üyemiz. Tabi bu hos birsey, çünkü FOX'la ilgili konulari hep Haluk'tan ögreniyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz.

hayret bi şey: Kendisi bu ay pek fazla atkif olamadi ama gelecek ay daha da aktif olacagini düsünüyorum.

kaan955: Sevilen bir üye ve 'zeka sorulari' bölümünde sorularimi hemen çözmeyi basaran bir Einstein. Basarilar.

kıymetli onur: Senaristimiz, kiymetlimiz. Basarili bir üye, dizilerine çok emek veren ve çok çaba gösteren bir üye.

kreys: Muhtesem Yüzyil hayrani. Güzel yorumlarda bulunuyor kendisi. Basarilar dilerim kendisine.

muhtesemyuzyil: Bir Muhtesem Yüzyil hayrani daha. Uçurum dizisini de takip ediyor anladigim kadariyla. Basarilar dilerim sana da.

Orcun_22: Çok eglenceli ve saygili bir üye. Güzel ve hos yorumlarda bulunan bir üye.

RevaN: Konularini çok begendigim bir üye. Kendisi son derecede nazik ve hosgörülü.

S.G.A.T.: Forumumuzda anketlerle ilgili güzel konular paylasan arkadasimiz.

Southern: Sevdigim ve saygi duydugum bir üye. Eglenceli, hos ve dürüst.

takas: Kurtlar Vadisi Pusu hayrani, kendisine yakin zamanda güzel bir sürprizim olacak.

Ulvi Ç.: Kendisi pek fazla aktif olamadi bu ay ama ilerleyen aylarda yine daha fazla aktif olacagindan eminim.

WesTxCoasT: Saygili bir üye. Kurtlar Vadisi Pusu hayrani, forumumuzu seven bir üye.

Yasin93: Bir Kurtlar Vadisi Pusu hayrani daha, sevilen bir üye.

Peki simdi oylarimi kime verecegimi açikliyorum:

Öncellikle hepiniz çok basariliydiniz bu ay. Bu ay geçen aylardan daha da güzel geçti, daha da aktifti üyelerimiz. Bu da beni çok mutlu ediyor ve diger yöneticileri.

Bende oyumu kime verdigimi söylemek istemiyorum. Ama oy vermem çok zor oldu diyebilirim. Herkese basarilar, unutmayin hepiniz favorisiniz :)

Son düzenleme:
Oyumu kullandım. Ön planda olan arkadaşlara verdim oylarımı. Onlar kendilerini biliyorlar :)

Arslan Bey: Kendisi büyük ihtimalle bir üst tura yükselecektir. Forumda özellikle bu ay baya aktif olan biri. Yorumlari çok güzel.

beyazsoy: Yorumlari bazen yanlis anlasiyor ve bu yanlis anlasma daha da büyüyor ve istenmedik yerlere variyor. Ama genel olarak aktifti bu ay.

capslock: Basarili bir üye, aktifti bu ay ama daha fazla konu açabilirdi diye düsünüyorum.

Cenation: Güzel yorumlarda bulunan bir üye, ve fazlasiyla aktif olan.

Danger UA!: Güzel yorumlarda bulunan. Sevilen bir üyemiz.

destere: Fatmagül hayrani ve güzel yorumlarda bulunuyor. Kendisine basarilar dilerim.

duygusal x kişi: Birçok kisiye bir konuda agir yorumlarda bulunan bir 'abimiz'. Ama kendisi de cömert davranarak hatasini anlayip özür diledi.

endgame: Çok basarili üye, yorumlari çok hos. Çok cana yakin, sevilen bir üye.

Fb_King: Nickinde anliyorsunuzdur, Fenerbahçe hayrani ve FavoriForumum hayrani.

haluk792: FOX'u haftada 7 gün, günde 24 saat takip eden bir üyemiz. Tabi bu hos birsey, çünkü FOX'la ilgili konulari hep Haluk'tan ögreniyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz.

hayret bi şey: Kendisi bu ay pek fazla atkif olamadi ama gelecek ay daha da aktif olacagini düsünüyorum.

kaan955: Sevilen bir üye ve 'zeka sorulari' bölümünde sorularimi hemen çözmeyi basaran bir Einstein. Basarilar.

kıymetli onur: Senaristimiz, kiymetlimiz. Basarili bir üye, dizilerine çok emek veren ve çok çaba gösteren bir üye.

kreys: Muhtesem Yüzyil hayrani. Güzel yorumlarda bulunuyor kendisi. Basarilar dilerim kendisine.

muhtesemyuzyil: Bir Muhtesem Yüzyil hayrani daha. Uçurum dizisini de takip ediyor anladigim kadariyla. Basarilar dilerim sana da.

Orcun_22: Çok eglenceli ve saygili bir üye. Güzel ve hos yorumlarda bulunan bir üye.

RevaN: Konularini çok begendigim bir üye. Kendisi son derecede nazik ve hosgörülü.

S.G.A.T.: Forumumuzda anketlerle ilgili güzel konular paylasan arkadasimiz.

Southern: Sevdigim ve saygi duydugum bir üye. Eglenceli, hos ve dürüst.

takas: Kurtlar Vadisi Pusu hayrani, kendisine yakin zamanda güzel bir sürprizim olacak.

Ulvi Ç.: Kendisi pek fazla aktif olamadi bu ay ama ilerleyen aylarda yine daha fazla aktif olacagindan eminim.

WesTxCoasT: Saygili bir üye. Kurtlar Vadisi Pusu hayrani, forumumuzu seven bir üye.

Yasin93: Bir Kurtlar Vadisi Pusu hayrani daha, sevilen bir üye.

Peki simdi oylarimi kime verecegimi açikliyorum:

Öncellikle hepiniz çok basariliydiniz bu ay. Bu ay geçen aylardan daha da güzel geçti, daha da aktifti üyelerimiz. Bu da beni çok mutlu ediyor ve diger yöneticileri.

Bende oyumu kime verdigimi söylemek istemiyorum. Ama oy vermem çok zor oldu diyebilirim. Herkese basarilar, unutmayin hepiniz favorisiniz :)

süprizi merak ettim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...