Burası forumun tv haberleri bölümü yanlış bilmiyorsam. Ben yalnız Muhteşem Yüzyıl ile ilgili değil bütün diziler ile ilgili konu açıyorum. Sadece Muhteşem Yüzyıl ile ilgili çok haber duydum hepsini paylaşıyorum. Eğer beğenmiyorsan forumun eğlence bölümüne gide bilirsin. Hiç kimseyi okumak için mecbur etmiyoruz. Beğenmiyorsan Konu başlığını gördüğün an açmaman lazımdırevan senin Muhtesem Yuzyil konularin artik beni sikiyor.ne kadar devam edecek?tadinda biraksan diyorum.cok iyi olurdu.
Ben konularımın kaliteli olduğunu düşünüyorum. 3 konu 1 başlık altında birleşse konunun ismi ne olacak çok merak ediyorumTamam Revan Kizma o kadar.valla ben boyle kizacagini bilsem yazmadim.ama yinede sen biraz M.yuzyil konularini azalt.yada bir kac konuyu bir konuda birlestir.o zaman konun 1e üc daha kaliteli olur.
muhteşem yüzyılı sürükleyen karakterlerden biri valide sultan,,,, gönül isterki ne pargalı nede valide sultan diziden ayrılmasın ama tarih filmi tarihe uygun ilerlemeli ne yazıkki bunlar ölecek.. valide sultan bir yere kadar kapatılabilir bir rol ama pargalı ölürse filmdende çok şey gidecek gibi umarım yeni oyuncular yerini doldurur..
eee şuan kaçıncı bölüm ki![]()
ben izliyorum devamlı ama bölümünü hatırlamadım sanırım 51 buçukuncu bölümdeyiz![]()
ben izliyorum devamlı ama bölümünü hatırlamadım sanırım 51 buçukuncu bölümdeyiz![]()
49.bolum ama valıde en az 65 lerf olur 53 mıhrımahla kavgaları var burdakı haber uydurma valıde zaten kımse sevmıo kotu karakterler hemen bulunur total 15 lere cıkacagız sehzadeler gelınce
bu bölüm fragmanında diyor ya valide: allahtan isteğim tez vakitte canımı ala...
bence fazla yaşamayacak.. beddua etti oğluna gidici gibi..
sanmam mihrimah valide kavgası var daha haber sallama