Valide Sultan kaçıncı bölümde ölecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl`ın Valide sultanı dizinin 53.bölümünde ölecek. Bu noktadan sonra Hürrem Haseki saltanatına çok az kalacak...

Erken veda ediyor diziye Nebahat Çehre.

NOT: Nebahat Çehre'nin gelecek sezonda Kenan Imirzalioglu'nun basrolde oldugu "Cevdet Bey ve Ogullari" dizisinde oynayacagi açiklanmisti.

revan senin Muhtesem Yuzyil konularin artik beni sikiyor.ne kadar devam edecek?tadinda biraksan diyorum.cok iyi olurdu.
Burası forumun tv haberleri bölümü yanlış bilmiyorsam. Ben yalnız Muhteşem Yüzyıl ile ilgili değil bütün diziler ile ilgili konu açıyorum. Sadece Muhteşem Yüzyıl ile ilgili çok haber duydum hepsini paylaşıyorum. Eğer beğenmiyorsan forumun eğlence bölümüne gide bilirsin. Hiç kimseyi okumak için mecbur etmiyoruz. Beğenmiyorsan Konu başlığını gördüğün an açmaman lazımdı

Tamam Revan Kizma o kadar.valla ben boyle kizacagini bilsem yazmadim.ama yinede sen biraz M.yuzyil konularini azalt.yada bir kac konuyu bir konuda birlestir.o zaman konun 1e üc daha kaliteli olur.
Ben konularımın kaliteli olduğunu düşünüyorum. 3 konu 1 başlık altında birleşse konunun ismi ne olacak çok merak ediyorum

muhteşem yüzyılı sürükleyen karakterlerden biri valide sultan,,,, gönül isterki ne pargalı nede valide sultan diziden ayrılmasın ama tarih filmi tarihe uygun ilerlemeli ne yazıkki bunlar ölecek.. valide sultan bir yere kadar kapatılabilir bir rol ama pargalı ölürse filmdende çok şey gidecek gibi umarım yeni oyuncular yerini doldurur..

muhteşem yüzyılı sürükleyen karakterlerden biri valide sultan,,,, gönül isterki ne pargalı nede valide sultan diziden ayrılmasın ama tarih filmi tarihe uygun ilerlemeli ne yazıkki bunlar ölecek.. valide sultan bir yere kadar kapatılabilir bir rol ama pargalı ölürse filmdende çok şey gidecek gibi umarım yeni oyuncular yerini doldurur..

noktasına kadar haklısın. Pargalı dızıde padısahtan cok daha onemlı ve eger yenı sehzadeler ıyı olmazsa dızı buyuk olçude reytıng kaybeder

merak etmeyın oyuncu secımleri suana kadar hep oturdu pargalı dızıden cıkmıcak halıt ergenc acıkladı sehzadeler sayesınde reytıng ızlenme oranları artarak yoluna devam edecektir pargalı cok uzun bır sure dızıde kalıcak kesın bılgı tv de superstar lıfe halıt ergenc acıkladı

Öldüğü bölüm ve sonrasındaki 1-2 bölüm reytinglerde ciddi artış olur fakat sonrasında düşüş başlar. Dizi için çok önemli bir isim, yokluğu hissedilir...

ben izliyorum devamlı ama bölümünü hatırlamadım sanırım 51 buçukuncu bölümdeyiz:)

49.bolum ama valıde en az 65 lerf olur 53 mıhrımahla kavgaları var burdakı haber uydurma valıde zaten kımse sevmıo kotu karakterler hemen bulunur total 15 lere cıkacagız sehzadeler gelınce

bu arada 53 de mıhrımah gelıosa valıde 53 olmesı ımkansız bence bu haber uydurma 49 bolumdeız

49.bolum ama valıde en az 65 lerf olur 53 mıhrımahla kavgaları var burdakı haber uydurma valıde zaten kımse sevmıo kotu karakterler hemen bulunur total 15 lere cıkacagız sehzadeler gelınce

bu bölüm fragmanında diyor ya valide: allahtan isteğim tez vakitte canımı ala...
bence fazla yaşamayacak.. beddua etti oğluna gidici gibi..