Kuzey Güney 25. Bölüm Fragmanı

fragman baya guzel olmus etkılendım dıyebılırım. Izlemeyı dusunuyorum ama bence ruya goruyor yada senarıst dızıyı olume surukluyor. Cunku boyle bı hamle dızıyı bı kac hafta yukseltse bıle uzun vadede zarara ugratır..

fragman baya guzel olmus etkılendım dıyebılırım. Izlemeyı dusunuyorum ama bence ruya goruyor yada senarıst dızıyı olume surukluyor. Cunku boyle bı hamle dızıyı bı kac hafta yukseltse bıle uzun vadede zarara ugratır..

nasıl zarara uğratır. anlayamadım da. biraz açıklasan.

Reklamla vs. uğraşmak istemeyenler için video eklenmiştir. Bu arada dizinin galiba tek fragmanı var, Kanal D sitesinden diğer fragmanı silmiş, youtube'da da yok. :)

Fragmana gelirsek, fragman ilk bölümün aynısı gibi, tekrar aynı olayı yaşarlarsa diziyi toparlamak çok zor olabilir, sahiciliği kaybedebilir. Eğer fragmanda anladığımız doğruysa bu sefer Güney hapse girecektir. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu ilk fragmanla aynısı galiba cevaa, ben de youtube'da gördüm ama ilkinden farkı yok. :)

Hakikaten çok küçük bir fark varmış, ben sabahtan beri aynı sanıyorum bunları, o nedenle eklemiyorum. :)

2.fragmanin 1.fragmandaki varki; Simay'in ve Zeynep'in barindirmasi.

bence fragman, dizide iyileşmenin tam gaz devem ettiğinin bir ispatı gibi gözüküyor. çünkü fragmanda kuzey ve güney arasında geçen diyalogda herşey anlaşılıyor. yani artık gerçek konulara(gerçek konular: iki kardeş arasındaki kin, nefret ve cemreyle ilgili duygusal ilişki ve tabiki dövüş) geçiş sağlanmaya çalışılmış ki zaten olması gereken de buydu. zira bu dizi bu konular üzerine inşa edilmişti. o yüzden başlarda iyi reyting alıp büyük beğeni toplamıştı. şimdi bu şekilde bir düzelme göstermesi en doğru hamle olacak ve reytingler su gibi akacak...

bu dizininki gibi fragaman ben görmedim daha hiç bir yerde. hele bu son bölümünki(25. bölüm) sanki bir hollywood filminin fargamanını izliyor insan. inanmıyorsanız gidin bir bakın. fragmandaki müzikler, ses tonları, görsel efektler, zaman akış hızı herşey süper. diziyi hiç izlemeyen birinin bile izleyesi geliyor. işte budur...

dizi izlemiyorum ama 1 fragmanla 2.fragman neredeyse ayni çok kötü bir senaryo :)

ya ALLAH aşkına çok kötü bir senaryo diyon da peki senin muhteşem yüzyılda ne senaryosu var?. dur ben söylim. bol bol kadın entrikası var. ve başka da bir şey yok. bu mu senaryo. güya tarihi ve savaşları anlatacak. hani nerde?
ayrıca kuzey güneydeki konu ve senaryo hiçbir dizide yok. bir kere her ailede yaşanabilecek gerçekleri anlatıyor. nice aileler bu olayları hala yaşıyor.
(gerçek konular: iki kardeş arasındaki kin, nefret ve cemreyle ilgili duygusal ilişki ve tabiki dövüş)

Işte FRAGMAN dediğin böyle olur!

merhaba dostlarım.
kuzey güney dizisin son bölümü(25. bölümü) adeta bir fragman nasıl yapılır. bunun dersini vermiş.
bence fragman, dizide iyileşmenin tam gaz devem ettiğinin bir ispatı gibi gözüküyor. çünkü fragmanda kuzey ve güney arasında geçen diyalogda herşey anlaşılıyor. yani artık gerçek konulara(gerçek konular: iki kardeş arasındaki kin, nefret ve cemreyle ilgili duygusal ilişki ve tabiki dövüş) geçiş sağlanmaya çalışılmış ki zaten olması gereken de buydu. zira bu dizi bu konular üzerine inşa edilmişti. o yüzden başlarda iyi reyting alıp büyük beğeni toplamıştı. şimdi bu şekilde bir düzelme göstermesi en doğru hamle olacak ve reytingler su gibi akacak...

bu dizininki gibi fragaman ben görmedim daha hiç bir yerde. hele bu son bölümünki(25. bölüm) sanki bir hollywood filminin fargamanını izliyor insan. inanmıyorsanız gidin bir bakın. fragmandaki müzikler, ses tonları, görsel efektler, zaman akış hızı herşey süper. diziyi hiç izlemeyen birinin bile izleyesi geliyor. işte budur...

ayrıca kuzey güneydeki konu ve senaryo hiçbir dizide yok. bir kere her ailede yaşanabilecek gerçekleri anlatıyor. nice aileler bu olayları hala yaşıyor.(gerçek konular: iki kardeş arasındaki kin, nefret ve cemreyle ilgili duygusal ilişki ve tabiki dövüş)

lütfen iki dakikanızı ayırıp bir bakınız. işte link.

25.Bölüm Fragmanı / Kuzey Güney / Diziler / Video / Kanal D Web TV

Çok abartılacak bir durum söz konusu değil.Dizinin düzenli takipçisi olduğun için sana harika görünmüş olabilir.Ama fragman öyle abartılacak düzeyde değil.Yalnız şunuda eklemeden geçmek istemiyorum: Dizide heyecan'ın artacağı ve akışın hızlanacağı fikrine katılıyorum.

bu konu mantıgı kavrayabilen varsa +1 yorum yapsin

niye? ne varmış konu mantığında? sen niye her mesajıma karşılık veriyon? sen ne istiyon benden. senin yüzünden forumdakiler bana düşman kesildiler. seni ozana şikayet edeceğim sürekli benle uğraşmandan ve yaptıklarımı ve yazdıklarımı KÜÇÜMSEMANDEN çok rahatsız oluyorum. isteyen istediği konuyu açıyor. ben açtığımda niye bu kadar tepki veriyon? yeter artık