Persembe Gunleri Ne Izliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,909
Puanı
1,061
Persembe Gunleri Ne Izliyorsunuz?

En sevmediğim TV günüdür benim için. O yüzden dizi değil Euroleague maçlarını izlerim tıpkı Çarşamba günleri olduğu gibi :smile:

Allah askina hala kvp'yi sikilmadan izlemeyi basaran varmi?5 dak.izleyemiyor ya o diziyi.

türkiye nin büyük çoğunluğu hala izliyor arkadaş :D bu söylediğini kalabalık bi ortamda söyleme sakın :D bahsettiğin dizi akasya durağı değil bi hatırlatim

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Allah askina hala kvp'yi sikilmadan izlemeyi basaran varmi?5 dak.izleyemiyor ya o diziyi.

bir daha bu tarz bi mesajını görürsem çok daha sert olacam he. bahsettiğin dizi fatmagülün suçu ne değil.milyonlarca insan fragmanı dört gözle bekliyo ne sıkılmasından bahsediyon sen emin ol vadi hala 1 numara her anlamda :D

Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izliyorum ama suçunun ne oldugunu ögrenmek için finale kadar izleyecegim. :)

Fatmagülün Suçu Ne?

Vadı ..... Turkıyenın en cok ızlenen dızısı (!)

Kusura bakmayın ama zaten anket yapılıyor. Bu soru Fatmagülcülerle Vadicileri bir-birine düşürmük için sorulmuş bir soru

bir daha bu tarz bi mesajını görürsem çok daha sert olacam he. bahsettiğin dizi fatmagülün suçu ne değil.milyonlarca insan fragmanı dört gözle bekliyo ne sıkılmasından bahsediyon sen emin ol vadi hala 1 numara her anlamda :D

Abicim seni duyanda sana bir soz soyledigimi sanir.bu nasil bir hayranliktir?1 mesaj 2 defa cevaplanirmi?

Abicim seni duyanda sana bir soz soyledigimi sanir.bu nasil bir hayranliktir?1 mesaj 2 defa cevaplanirmi?

saçma saçma konuşuyosun sonra da artistik yapıyosun.ben ve benim gibi milyonlarca insan izliyo bu diziyi ve izleyenlerin hepside fanatiktir.sen gelip burda 5 dk bile izlenmez falan gibi hayal ürünü kelimeler kullanırsan bende konuşurum.

Reytingler onu soylemiyor ama...O.B.G.Z M.H daha iyi durumdalar kvp ye gore

reytingler tüm ülke çapında mı ölçülüyor ülkede 75 milyon insan var ölçümler sadece 2000 kişiyle yapılıyor hele tns de 1040 kişi olacakmış dalga geçiyo adamlar oldu olacak 10 tane ev belirleyin daha kolay olur.

vadi izliyorum senaryo arada bi tökezlesede süper bölümler de oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...