FF Sorgu Odası - Hafta 2 - Sorgudaki İsim: xdragxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Annenden mi daha çok çekinirsin,babandan mı?2- Siyasi görüşün nedir?3- Kur-an okumayı biliyor musun?4- Hiç ölü gördün mü?5- Arkadaşlarının başarısını kıskanır mısın?6- Hırslı bir insan mısın?7- Laptop mu, masaüstü mü?8- Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?9- Facebook mu, Twitter mı?10- Düzenli olarak girdiğin siteler nelerdir?11- Selpak mı, Papia mı?12- Hangi operatörü kullanıyorsun, neden?13- Oda parfümü kullanıyor musun?14- Cem Yılmaz 2008'i izledin mi?15- Seri filmlerinden hangisini daha çok seversin?16- Sakız çiğnemeyi sever misin?17- Saat takmayı seviyor musun?18- Telefonunu tuvalete veya banyoya hiç götürür müsün? ( bu soru bana ait değil ama silmek istemedim:D)19- Bir filmde hiç ağladın mı, Hangi film?20- Hangi marka araban olmasını isterdin?21- Hiç kağıt buruşturarak çöp kovasına basket atmaya çalıştın mı?22- Telefonunu başkasının karıştırmasına izin verir misin?23- Hayattan beklentin nedir?24- Zeka soruları ile uğraşmayı sever misin?25- Ankara'lı Namık mı, Ankara'lı Turgut mu?26- Telefonunda tuş kilidi güvenliği var mı?27- Bir bayana yakıştıramadığın 5 hareket nedir?28- Bir erkeğe yakıştıramadığın 5 hareket nedir?29- Rotring mi, Faber Castell mi?30- Kavga etmekten hoşlanır mısın?@ 6. Ot 😛 :D7. Tamamen katılıyorum:)8. Mutlaka denemelisin:D9. Ovv yes(H)14. Eğlenceli bir şey, yapmalısın:)15. Abim benim odama öyle girince kovalıyorum😉 (e)
1.Babam
2.Şu anda hiç bir partiyi desteklemiyorum
3.Eskiden biliyordum hatim bile etmiştim.
4.Evet parkta birisini öldürmüşlerdi görmüştüm onu:(
5.Hayır kıskanmam
6.Evet hem de çok
7.Masaüstü
8.Chrome
9.Twitter
10.Sadece burası vallahi:D
11.Selpak
12.Turkcell çünkü turkcell'le bağlan hayata:D
13.Hayır gereği yok bence
14.İlk defa duydum
15.Recep İvedik serisini severim
16.Hayır
17.Tabii ki uyurken bile çıkarmam.
18.Hayır:D
19.Babam ve Oğlum
20.Toyota:D
21.Derslerde sık sık:D
22.Hayır başkasının eline telefon bile vermem:D
23.Beklentim yok çalışmadan beklenti olmaz bence
24.Hayır çok kıcıklar:D
25.C hiçbiri
26.Var
27.Tiki gibi konuşmaları,sakız çiğneyip durmaları,bebeksi davranışlar,şımarık davranışlar,küfür etmeleri
28.Kabadayı gibi davranmaları,sakız çiğnemeleri,yumuşak davranışlar, bu kadar:D
29.Rotring
30.Hayır

Bu gün ne için şükredeceksin?
Bu gün Allah için ne yaptın?
Can eriki tuza batırıp yer misin?

1- Yürümeyi sever misin?
2- Otobüste/dolmuşta yer vermen gerektiğinde gözlerini kapatıp uyuma numarası yaptın mı? :D
3- Aç uyuyabilir misin?
4- Kahvaltıda olmazsa olmazın nedir?

1- Yürümeyi sever misin?
2- Otobüste/dolmuşta yer vermen gerektiğinde gözlerini kapatıp uyuma numarası yaptın mı? :D
3- Aç uyuyabilir misin?
4- Kahvaltıda olmazsa olmazın nedir?
Evet:D
Hayır taksi dolmuş forever:D
Hayır
Peynir,zeytin,ekmek,3S:D salam sucuk sosis yani:D

Peynir,zeytin,ekmek,3S:D salam sucuk sosis yani:D

salam, sucuk, sosis gerçekten çok sağlıklılar. Gönül rahatlığı diliyorum sana: ))

1- Makarna, pirinç pilavı ve bulgur pilavını sade mi yersin yanına bir şey alır mısın?
2- Hiç güzellik maskesi yaptın mı?

salam, sucuk, sosis gerçekten çok sağlıklılar. Gönül rahatlığı diliyorum sana: ))

1- Makarna, pirinç pilavı ve bulgur pilavını sade mi yersin yanına bir şey alır mısın?
2- Hiç güzellik maskesi yaptın mı?
makarnayı sade yerim diğerleri olmaz:D
yok yapmadım:D

Bu gece kaçta yatmayı düşünüyorsun? yarın işin gücün yok mu senin uyusana:D

Southern'in çok fazla soru sormasının benim kendimi geri plana atmamda etkili olduğunu biliyor musun ? Sence bu konuda tekrar aktif olsam mı ? :)

Bu gece kaçta yatmayı düşünüyorsun? yarın işin gücün yok mu senin uyusana:D
uyudum zaten daha yeni kalktım hasta oldum:D okula gitmedim:D

O kadar korkunç bir etki mi bırakıyorum ya:(
İyi geceler sanada.
Bu arada cevap vermediğin sorular var Aykut. Konuya bir göz at derim:)
yok ya hepsini cevapladım:)

Southern'in çok fazla soru sormasının benim kendimi geri plana atmamda etkili olduğunu biliyor musun ? Sence bu konuda tekrar aktif olsam mı ? :)
ol tabii ki daha forum hakkında soru gelmedi:)

Bugün forumda pek mesaj yazasım gelmiyor. Sence nedeni ne olabilir, sende de arada olur mu ?

Konunun 22. mesajına cevap vermediğinin farkında mısın ? :)

Konunun 25. mesajındaki soruya bir üst mesajda cevap vermiş olman bir tuhaflık oluşturmuyor mu ? :)

Neden soruları üst üste cevaplayıp, hepsi bitince mesajları birleştiriyorsun, moderatör yetkilerin olmasaydı nasıl cevaplardın ?

Konunun 22. mesajına cevap vermediğinin farkında mısın ? :)

Konunun 25. mesajındaki soruya bir üst mesajda cevap vermiş olman bir tuhaflık oluşturmuyor mu ? :)

Neden soruları üst üste cevaplayıp, hepsi bitince mesajları birleştiriyorsun, moderatör yetkilerin olmasaydı nasıl cevaplardın ?
:D o zaman yanda +işareti var oradan yapılırdı herhalde ama moderatörlüğün sayesinde böyle yapıyorum:)
oluşturuyor tabii ki ben de anlamadım:D
22.mesaja cevap vermemişim daha yeni gördüm soruyu:D

Admin olsaydım yönetici kadrosunu değiştirim demişsin, ne tür değişiklikler yapardın ? Kafandaki modlar, süper modlar vs. kimler ?

Admin olsaydım yönetici kadrosunu değiştirim demişsin, ne tür değişiklikler yapardın ? Kafandaki modlar, süper modlar vs. kimler ?
Bir kere yaş sınırı getirirdim ben tabii ki bu benim şahsi görüşüm herkes saygı duyacak diye bir şey yok:) Belki benim yöntemim daha iyi olabilir ama şu anda mevcut yöntem belki kat kat daha iyidir bu işin yaşla ilişkisi yoktur:)
İkincisi yönetim değişikliklerini 6 ayda bir değil de sık sık yaparım.
Sonra süresiz banladım mı o banı kolay kolay açmam herhalde :)
Şu andaki kadro gayet iyi aklımda şu an mod veya süper mod değişikliği gelmedi
Niye yaş sınırı dedim çünkü küçük yaştaki yöneticileri forum pek saymıyor gibi eskiden Neferet,Neferian vardı herkes onlara abi derdi genelde:)

Yabancı Hangi Dizileri Seviyorsun

Aziz Yıldırımın Sucsuzluguna İnanıyormusun

Kafanda Şike Dahil %1 bile Şüphe Varmı

Yıldırım Demirören baskan olmasın'dan rahatsızlık duyuyormusun

Bursaspor Bugün Ata Aksu Çekilmesi Üzere Yıldırım DemirÖren bizi yonetemez daha büyük bir kaos içine girecegiz lafına katılıyormusun

Galatasaray Fenerbahçe Derbisinde Kimi Favori Buluyorsun

Fenerbahçe Deplasman Karnesindeki Düşü'şü Şike Davasınamı Yoksa Takımın İç Huzursuzluguna'mı Yoksa Aykut Kocaman Takımı Yönetememesine Bagliyorsun

Bu Sezon Play Off En Sanslı Hangi Takımlari Görüyorsun

Fenerbahçe Basketbol Takımının Gecen Seneye Göre Düsüsü Koç Spiya Bagliyorsun Yoksa Efes Galatasaray Kadrolarını Güclendirmesine Bagliyorsun

Bugün Co-Admin Veya Admin Olsaydin Forum'da Degisik Katagoriler Açmayi Düsünürmüydün

Barcelona Real Madrid İspanya Liginde Senin Takımın Hangisi

Messi C.Ronaldo Mu Seviyorsun

Spor Spikerlerinden Favorin Hangisi

Yerli Diziler'den En Çok Hangi Diziyi İlgiyle Takip Ediyorsun

Yargı Aziz Yıldırım Suclu Bulursa Simdiye kadar Sevip saydıgın aziz yıldırım hakkındaki duygularin degisirmi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...