geniş aile behzat ç adanalıEn sevdiği diziler hangileri ?
- Devam eden ve Bitmiş olarak sayabilirsin.
geniş aile behzat ç adanalıEn sevdiği diziler hangileri ?
- Devam eden ve Bitmiş olarak sayabilirsin.
1.Babam1- Annenden mi daha çok çekinirsin,babandan mı?2- Siyasi görüşün nedir?3- Kur-an okumayı biliyor musun?4- Hiç ölü gördün mü?5- Arkadaşlarının başarısını kıskanır mısın?6- Hırslı bir insan mısın?7- Laptop mu, masaüstü mü?8- Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?9- Facebook mu, Twitter mı?10- Düzenli olarak girdiğin siteler nelerdir?11- Selpak mı, Papia mı?12- Hangi operatörü kullanıyorsun, neden?13- Oda parfümü kullanıyor musun?14- Cem Yılmaz 2008'i izledin mi?15- Seri filmlerinden hangisini daha çok seversin?16- Sakız çiğnemeyi sever misin?17- Saat takmayı seviyor musun?18- Telefonunu tuvalete veya banyoya hiç götürür müsün? ( bu soru bana ait değil ama silmek istemedim)19- Bir filmde hiç ağladın mı, Hangi film?20- Hangi marka araban olmasını isterdin?21- Hiç kağıt buruşturarak çöp kovasına basket atmaya çalıştın mı?22- Telefonunu başkasının karıştırmasına izin verir misin?23- Hayattan beklentin nedir?24- Zeka soruları ile uğraşmayı sever misin?25- Ankara'lı Namık mı, Ankara'lı Turgut mu?26- Telefonunda tuş kilidi güvenliği var mı?27- Bir bayana yakıştıramadığın 5 hareket nedir?28- Bir erkeğe yakıştıramadığın 5 hareket nedir?29- Rotring mi, Faber Castell mi?30- Kavga etmekten hoşlanır mısın?@ 6. Ot 😛
7. Tamamen katılıyorum
8. Mutlaka denemelisin
9. Ovv yes(H)14. Eğlenceli bir şey, yapmalısın
15. Abim benim odama öyle girince kovalıyorum😉 (e)
Bir gün daha yaşadığım içinBu gün ne için şükredeceksin?
Bu gün Allah için ne yaptın?
Can eriki tuza batırıp yer misin?
Evet1- Yürümeyi sever misin?
2- Otobüste/dolmuşta yer vermen gerektiğinde gözlerini kapatıp uyuma numarası yaptın mı?
3- Aç uyuyabilir misin?
4- Kahvaltıda olmazsa olmazın nedir?
Peynir,zeytin,ekmek,3Ssalam sucuk sosis yani
![]()
makarnayı sade yerim diğerleri olmazsalam, sucuk, sosis gerçekten çok sağlıklılar. Gönül rahatlığı diliyorum sana: ))
1- Makarna, pirinç pilavı ve bulgur pilavını sade mi yersin yanına bir şey alır mısın?
2- Hiç güzellik maskesi yaptın mı?
Bu gece kaçta yatmayı düşünüyorsun? yarın işin gücün yok mu senin uyusana![]()
O kadar korkunç bir etki mi bırakıyorum yaSen bunu yazdın yatmaya gitti çocukNeyse ben de yatar herkese iyi geceler
![]()
uyudum zaten daha yeni kalktım hasta oldumBu gece kaçta yatmayı düşünüyorsun? yarın işin gücün yok mu senin uyusana![]()
yok ya hepsini cevapladımO kadar korkunç bir etki mi bırakıyorum ya
İyi geceler sanada.
Bu arada cevap vermediğin sorular var Aykut. Konuya bir göz at derim![]()
ol tabii ki daha forum hakkında soru gelmediSouthern'in çok fazla soru sormasının benim kendimi geri plana atmamda etkili olduğunu biliyor musun ? Sence bu konuda tekrar aktif olsam mı ?![]()
ben de 1 aydır konu açmama isteği var eskiden 200 konu açardım şimdi 50 ama nedenini ben de bilmiyorumBugün forumda pek mesaj yazasım gelmiyor. Sence nedeni ne olabilir, sende de arada olur mu ?
Konunun 22. mesajına cevap vermediğinin farkında mısın ?
Konunun 25. mesajındaki soruya bir üst mesajda cevap vermiş olman bir tuhaflık oluşturmuyor mu ?
Neden soruları üst üste cevaplayıp, hepsi bitince mesajları birleştiriyorsun, moderatör yetkilerin olmasaydı nasıl cevaplardın ?
Bir kere yaş sınırı getirirdim ben tabii ki bu benim şahsi görüşüm herkes saygı duyacak diye bir şey yokAdmin olsaydım yönetici kadrosunu değiştirim demişsin, ne tür değişiklikler yapardın ? Kafandaki modlar, süper modlar vs. kimler ?