26 Şubat 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 7 38.9%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 16.7%
  • Yüksek Gerilim - Y.S. (Star)

Oy: 1 5.6%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 3 16.7%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Farklı Desenler (STV)

• Galatasaray - Beşiktaş Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 5 27.8%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
stadyuma bak :D hll olsun valla :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD]STADYUM[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]21:41:31[/TD]
[TD]22:05:43[/TD]
[TD]00:24:12[/TD]
[TD]5,51[/TD]
[TD]12,92[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yukarıda da açıkladığım gibi bölündüğü için tebrik edilmeyi hiç hak etmiyor kanımca. Bölme işlerini TRT de yapıyorsa kime ne diyebiliriz ki, başı kötü olanın, kalanı nasıl olur !

Dün buraya yetenek sizsiniz en az bir grubta zirvede olur demistim öylede oldu hatta AB yi de kil payi kacirmis, bu Yarisma Uzun yillar daha ekranlarda olacaktir.

UEK 2 haftadir düsüs icerisinde daha 3 hafta önce AB de en fazla izlenen 4. Dizi olan UEK Simdi 9 reytingi göremiyor.

Atv deki Al Yazmalim cok kötü gidiyor ne Zaman final yapacak bu Dizi? Kim Milyoner olmak ister her hafta oldugu gibi yine atv yi kurtarmis.

Star TV de yayinlanan Ari filmi iki grubtada iyi gitmis ama ondan sonra yayinlanan Behzat c. Total de cok kötü giderken AB de ilk 10 a giremeyerek bekleneni verememis.

Avrupa Avrupa bu hafta biraz düsmüs ama yinede trt1 e göre iyi.
Stadyum da derbi nin etkisiyle cok izlenmis.

TNT de yayinlanan Arka Siradakiler yine ilk 100 e giremis.

Araf Zamani Total de yetecek reytingi alirken AB de cok gerilerde kalmis bence acilen AB de düzelmeli

Son düzenleme:
Evet Günün Yorumu

Star'tv Yayınlanan Yüksek Gerilim Total'de 26 A/B 18.Olmus Star Tv Komedi Filmleri 6 Reytingi Geçiyor Halkımız Komedi Ve Ünlü'lerin bulundugu Aksiyon Film'lerini Seviyor

Yeteneksizsiniz Totalde 1.ci A/B Kılpayi 2.Ci Olmus

M.Yüzyıl Mükemmel Bir Diziymiz Arkadas Totalde 8 A/b iki katı fark atiyor M.Yüzyıl Kalitesi..

yeteneksizsinize ama umutsuz ev kadınlari fenomen olan dizi totalde birinciligi kaybediyor

Star'tv Yayınlanan Behzat Ç Ab İyi Gitmis

Star'tv Yayınlanan Cem Yılmaz'ın Seslendirdigi Arı Filmi Total'de 23 A/B 16.Olarak Mükemmel bir Performans Göstermis Düşler Sinama'sı Kusagi

Umutsuz Ev Kadınları Bence toparlanır haftaya ama neler olur bilemiyorum

Fox Tv Yayınlanan Araf Zamanı Tam Bir Hayal Kırıklıgı

Dün buraya yetenek sizsiniz en az bir grubta zirvede olur demistim öylede oldu hatta AB yi de kil payi kacirmis, bu Yarisma Uzun yillar daha ekranlarda olacaktir.

Aslında Umutsuz Ev Kadınları da total'de zirveyi kıl payı kaçırmış, Yetenek Sizsiniz'i özellikle ön plana çıkardığını düşünmüyorum ama öyle anlaşılıp Umutsuz Ev Kadınları'na haksızlık yapılmış olmasın diye özellikle belirtmek istedim.

İki program da eşit oranda başarılı olmuşlar dün. :)

Aslında Umutsuz Ev Kadınları da total'de zirveyi kıl payı kaçırmış, Yetenek Sizsiniz'i özellikle ön plana çıkardığını düşünmüyorum ama öyle anlaşılıp Umutsuz Ev Kadınları'na haksızlık yapılmış olmasın diye özellikle belirtmek istedim.

hocam m.yüzyıl kalitesi anlasildi demi hocam sanki degeri 2 Kat Arttı gözümde..

haklisin öyle anlasiliyor tabiki UEK da total de zirveyi kil payi kacirmis. :)

karsisinda y.sizsiniz kuzey güney sakarya fırat filan fistan var ama total 13 ab 18 dayanior m.yüzıl

öte yandan umutsuz ev kadınları yeteneksizsinize yenilmis tüm kisilerde..

Yetenek Sizsiniz'in hafta sonu rakipsiz olduğu zaten ortada kreys, Yetenek sizsiniz tarzı programlar hafta sonları için bire bir ama hafta içi baya düşüş yaşıyorlar. Artık yıllardır kafamıza sokulduğu gibi hafta içi dram, hafta sonu eğlence izlenir. :)

Arı Filmi Bence çok çok iyi gitmis

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]16[/TD]
[TD]ARI FİLMİ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:12:37[/TD]
[TD]18:49:20[/TD]
[TD]01:19:38[/TD]
[TD]3,14[/TD]
[TD]11,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cem Yılmaz Seslendirirse Böyle Olur süper gitti

Son düzenleme:
dogru haklisin AGB cok temiz bir sirketti müthis güvenilir oranlari vardi, ay yapim ne yapsa tutuyordu, her gün Kanal D farkla zirvede oluyordu hemen AGB yi Geri getirsinler.

Hey allahim...

getırsınler tabı. Sbtden cok daha guvenılır. Ilk 20ye zar zor gıren farklı desenler ılk 5te,ılk 50yı goremeyen pazar suprızı ılk 10da, fox ana haber 3. Sırada

dogru haklisin AGB cok temiz bir sirketti müthis güvenilir oranlari vardi, ay yapim ne yapsa tutuyordu, her gün Kanal D farkla zirvede oluyordu hemen AGB yi Geri getirsinler.

Hey allahim...

Ya yine işi AGB'ye bağladınız, AGB ile SBT oranları arasında önemli bir fark yok, bunu hepimiz gördük, artık AGB'yi rahat bırakın biraz ya, adamlar yargılansın bakalım, suçları var mı yok mu, reytinglerle oynandı mı oynanmadı mı, belli olsun, peşinen AGB'yi yanlış reyting açıklamakla itham etmeyelim artık.

Kardesim anlamiyormusun bu reytingleri AGB nin reytingleriyle kiyaslayip yorum yapamazsin cünkü AGB nin reytingleri saibeli.

Bu arada saten AGB zamaninda ben stv nin o Kadar az izlendigine inanmiyordum cünkü stv yi izleyen cok

Bu reytinglere katiyen inanmiorum ben..önce galatasarayimin kardeş takimimiz beşiktaşi yendiği zaferi izledim..süperdiğ..sonra canim dizim ^arka siradakiler^i izledim.çikan yanginda inşallah sibel bebeğini kaybetmez yaa..ayrica yeni gelen karakterlerle de daha da heyecan artiyor gitgide..aslinda yakinda hamdi alkan öğretmen kemal dizisinden korkutu da katda diziye ne güzel olcak..
Ardindan atletico-barça maçini izledm biraz..sonra da uyumuşum=)
araf zamani tam bir fiyasko artik...
Al yazmalim 2 nci planda takip ettiğim güzel bi dizi ve ayrica da sevilerek izlenior bu civarlarda...
''eve düşen yildirim'':9 mart cuma 22-30 da show tv de....

Yetenek Sizsiniz Türkiye Totalde, Umutsuz Ev Kadınları A/B'de zirvede.

Stadyum 24 dakikalık kısmıyla çok iyi oranlar almayı başarmış. O 24 dakikanın içinde derbi maçın özeti vardı. Asıl kısmı 6 share almış.

Farklı Desenler çok iyi oranlar alarak 6. olmayı başarmış. Dizi A/B'de de STV'ye göre iyi oranlar almış.

Behzat Ç. bu hafta düşüş yaşamış. Dizinin devam etmesini A/B grubu sağlıyor diyebiliriz.

Kim Milyoner Olmak İster çok iyi oranlar almayı başarmış.

beklediğim gibi yetenek sizsiniz türkiye zirveyi almış.farklı desenler süper oranlar almış.

Geçen hafta O ses Türkiyenin bitmesinden sonra herkes gibi bende Umutsuz Ev Kadınları tek başına zirveyi alır die düşünüyodum ama şu an görüyorumki acundan kurtuluş yok:) Ama bana kalırsa Umutsuz Ev Kadınlarına Yetenek Sizsinizi tercih ederim U.E.Knı 10 dk izleyince farkında olmadan kanal değiştiriyom çok saçma bi dizi bence isminden kurtarıyo ev kadınları ismi bi çok bayana tanıdık geldiğinden sanırım yoksa bu diznin bu reytingleri alacağına hiç ihtimal vermiyorum..Dün gece Atvde bi yabancı dizi gördüm Özel Tim baya sürükleyci bi dizi gece olmasına rağmen izlettiriyo kendini ama artık günümüzde yabancı diziler pek tercih edilmiyo o yüzden pek de göz önünde olacağını sanmıyorum!!