Ne Izliyorsunuz?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,909
Puanı
1,061
Arkadaslar Yeni baslayan Televizyon Projelerinden Hangisi izliyorsunuz?ve ya izleyeceksiniz?
Uçurum-ATV
Survivor-SHOW TV
Hababam Uzay-SHOW TV
Eve Dusen Yildirim-SHOW TV
Suskunlar-SHOW TV
Canim Benim-FOX TV
Osmanli Kiyam-TRT

Uçurum-ATV
Survivor-SHOW TV
Osmanli Kiyam-TRT
Ucurum dizi super sali gunleri pis yedili izlerdim sonuna kadar izlerim derdim ama Ucurum'un gelisiyle Ucurum'u daha cok cok beyendim.
Survivor'u zaten hep izliyorum cok guzel bir yarisma eglencelide zaten survivor'u hep izleyecegim.
Bir zamanlar osmanli kiyam izlemezdim ama oyunculari gordukten sonra cok begendim onu da izlemeyi dusunuyorum ama tabik gunune bagli hangi gun olacak pazartesi,pazar olursa izleyecegim.

Uçurum-ATV
Survivor-SHOW TV
Osmanli Kiyam-TRT
Ucurum dizi super sali gunleri pis yedili izlerdim sonuna kadar izlerim derdim ama Ucurum'un gelisiyle Ucurum'u daha cok cok beyendim.
Survivor'u zaten hep izliyorum cok guzel bir yarisma eglencelide zaten survivor'u hep izleyecegim.
Bir zamanlar osmanli kiyam izlemezdim ama oyunculari gordukten sonra cok begendim onu da izlemeyi dusunuyorum ama tabik gunune bagli hangi gun olacak pazartesi,pazar olursa izleyecegim.

Nasil yani?diziyi once hic begenmedin oyunculari gordukden sonra cok begendin.o nasil oluyor?

Not:Osmanli kiyam muhtemelen persembe gunu yayinlanacak.