FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bilgisayar mühendisi adayı olarak "kaç dil/program biliyorsun ?" sorusuyla sık sık karşılaşıyor musun ? karşılaştığında verdiğin cevap nedir ?

Bir bilgisayar mühendisi adayı olarak "kaç dil/program biliyorsun ?" sorusuyla sık sık karşılaşıyor musun ? karşılaştığında verdiğin cevap nedir ?

Karşılaşmıyorum doğrusu. :) Programlama dili kastediliyorsa şu an 3 sayılıyor sanırım. C, PHP ve Javascript. Java'yı çok az bildiğimden saymıyorum. Bu dönem sonunda Java ve C++ da eklenecek bunlara. Yaza da C# öğrenirim belki. Fazlasına da gerek yok zaten şimdilik. :)

Duygusuz ile nasıl tanıştınız ? Birbirinizi yüz yüze tanıyor musunuz ? Onunla nasıl temasa geçiyorsun ? E-mail,telefon, yüz yüze vs. Parayı hangi vasıtayla iletiyorsun ? Son yıllarda bu siteye hiç girmişliği var mı ? Sitenin ikinci admini olarak bir gün siteye davet etsek gelir mi, hatta sorgu odasına katılır mı?

Duygusuz ile nasıl tanıştınız ? Birbirinizi yüz yüze tanıyor musunuz ? Onunla nasıl temasa geçiyorsun ? E-mail,telefon, yüz yüze vs. Parayı hangi vasıtayla iletiyorsun ? Son yıllarda bu siteye hiç girmişliği var mı ? Sitenin ikinci admini olarak bir gün siteye davet etsek gelir mi, hatta sorgu odasına katılır mı?

İlkokul 1.sınıfta okulda tanıştım dolayısıyla yüz yüze tanıyoruz. Üç yolla da iletişime geçebiliyoruz. :) Para banka hesapları aracılığıyla iletilir. :) Yazın giriyordu. İnternete girmiyor hiç bir şey diyemem o yüzden...

Laptopun açılırken şifre istiyor mu ? Yoksa direkt mi başlıyor ? :)

admin gördüğüm kadarıyla bu forumda pek emeği yok duygusuz un senin verdiğin emek ortada ama parayı onunla bölüşüyosun bence o haketmiyor sence hakediyor mu?

Dün profilinde " Yarına bana çok iş var gibi :) " derken neyi kastetmiştin ? :)

En sevdiğin içecekler hangileridir ? Çay,kahve sevmediğini öğrendik, o zaman tercihin soğuk içeceklerden mi yana ?

admin gördüğüm kadarıyla bu forumda pek emeği yok duygusuz un senin verdiğin emek ortada ama parayı onunla bölüşüyosun bence o haketmiyor sence hakediyor mu?
Ortada kazanılmış pek bir para yok zaten. Şu ana kadar hiç almadı sanırım. Eğer ciddi bir para kazansaydı haketmiyor derdim. :)

Dün profilinde " Yarına bana çok iş var gibi :) " derken neyi kastetmiştin ? :)

Perşembe günkü konuya bakmak gerektiği için. :)

En sevdiğin içecekler hangileridir ? Çay,kahve sevmediğini öğrendik, o zaman tercihin soğuk içeceklerden mi yana ?

Evet soğuk içecekleri daha çok severim genelde. Kola ve diğer gazlı içecekleri, meyve sularını severim.

Başkasına yazılan özel mesajları görebiliyor musun ? Bu tür mesajları okur musun ? Okursan neden ?

Küçükken "Büyüyünce ne olacaksın ? " diye sorduklarında cevabın "Bilgisayar mühendisi" mi olurdu ? Yoksa başka hayallerin mi vardı ? İlköğretimde/lisede hangi mesleklere heves etmişsindir ya da kendini hangi işleri yaparken hayal etmişsindir ?

Küçükken "Büyüyünce ne olacaksın ? " diye sorduklarında cevabın "Bilgisayar mühendisi" mi olurdu ? Yoksa başka hayallerin mi vardı ? İlköğretimde/lisede hangi mesleklere heves etmişsindir ya da kendini hangi işleri yaparken hayal etmişsindir ?

İlkokuldayken öğretmen olmak isterdim ama lise 1'den beri tek hedefim bilgisayar mühendisliğiydi :)

Ozan Alemto ile yapmış olduğunuz anlaşmanın detayları nelerdir ? Bu arada Frank Woods'dan hiç ses çıkmıyor gibi, sence banı kalkınca siteye dönecek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...