Yalan Dünya 7. Bölüm Yorumları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,527
Puanı
1,060
20.00'da Kanal D'de başlayacak olan Yalan Dünya dizisinin 7. bölüm yorumları bu başlık altından yapılabilir :)

Yine en güzel günün en güzel dakikaları yaklaştı, umarım çok keyif veren bir bölüm olur. :)

Belki izlerim diziyi. Yalan Dünya'yı sırf Orçun karakteri için izleyebilirim yani. Bence diziyi keyifli kılan Orçun karakteridir... :)

Açılay, Emir. Bora, anneanne, Nurhayat, Deniz....

Hepsi iyi aslında,say say bitmiyor, ben toptan hepsini seviyorum. :)

Bazı sahneleri çok sıkıcı olabiliyor mesela o arada Orçun'un devreye girmesi bir anda sıkıcılığı ortadan kaldırıyor. :)

Başlarda beni Selahattin ile Tülay'ın sahneleri biraz sıkıyordu ama artık oralarda zevk veriyor. Yine de arada sıkıldığım oluyor tabi ama belli bir karakterden ötürü değil, o anki senaryodan dolayı. Ama çok şükür çabuk geçiyor sıkıntım, başka bir sahnede yine kendimi tutamıyorum. :)

Geçen hafta yayınlanan bölümde Halil Sezai'nin olması ve şarkıları ile diziyi farklı bir renk kattı. Orçun ile Tülay'ın müzikli sahneside zaten çok konuşulanlar arasındaydı yanılmıyorsam ve çok sevilmişti. Gülse Birsel zaten bu işi biliyor. :)

Fragmanda izlediğim kadarıyla, espriler çok olacak ve ben esprileri çok beğendim. :)

Ben de tam bunu yazacaktım Ozan, yine erken davrandın benden. :) Ama bence bu Yalan Dünya'nın TT olma olasılığını azaltır twitler bölüneceği için.

Reytinglerle ilgili olan kısım çok hoşuma gitti. Bu işin içinde olduğumuzdan olsa gerek :)

Onun dışında ortalama bir bölüm gibiydi. Dizinin süresi aşırı uzun. Sıkıyor bazı yerlerde...

Nurhayat'ın inşaatçılara verdiği ayar da çok iyiydi ve TT oldu Nurhayat :)

Benim de en çok dizi piyasasına getirilen eleştiriler ilgimi çekti diyebilirim. Bir de gizli reklamların fazla öne çıkması göze çarpıyordu. :)